SPOR

Ziya Ak Konya Boks İl Temsilcisi Oldu

Türkiye Boks Federasyon Başkanı Eyüp GÖZGEÇ ’in imzasıyla yapılan resmi tebliğde; 3289 sayılı Gençlik ve Spor Hizmetleri kanununun ek maddesinin ilgili Fıkrası hükmü gereğince Türkiye Boks Federasyon Başkanlık makamının teklifi, Bakanlık Makamının onayı ile Konya il Temsilciliğine Ziya AK atanmıştır denildi.

Ziya Ak Konya Boks İl Temsilcisi Oldu

Türkiye Boks Federasyon Konya İl Temsilciliği görevine H. Uğur ÖZTEKE’ nin yerine 3 yıldır vekil olorok hizmet veren Ziya AK getirildi.

Boks İl Temsilcisi olan Ziya AK, “Bugün İtibariyle Konya Boks il temsilciliği görevine atanmış bulunmaktayım. Bu görevi şahsıma layık gören Türkiye Boks Federasyonu Başkanımız Eyüp GÖZGEÇ beye, Türkiye Boks Federasyonu As başkanı Recep ÇINAR Beye Desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor il Müdürümüz Abdurrahman ŞAHİN beye, Spor Hizmetleri Müdürümüz Bilal Yavaş beye yine desteğini sonuna kadar hissettiğim Kendilerini Boksa hizmet etmek için adamış çok kıymetli Büyüklerim Konya Boksunun Duayeni Hocalarıma Bölge Antrenörlerimiz ve Kulüp Antrenörlerimize Konya Boks Camiasına çok teşekkür ediyorum.

İnşallah bu güzel kadroyla vermiş oldukları destek ve verecekleri katkı ile Konya Boksunu hak ettiği yere getirmek için elimizden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağız.

Önceki dönem il temsilcimiz H. Uğur ÖZTEKE Abimize Konya boksuna vermiş olduğu destek, katkı ve emeklerden dolayı teşekkür ediyorum ”dedi.

 

AdminAdmin