SİYASET

Yusuf Sunar, “İktidar, ülkenin ve devletin ayarlarını bozdu.''

2024 yılındaki yerel seçimde Milli Görüş hareketi olarak büyük başarılara imza atacaklarını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, “İktidar, ülkenin ve devletin ayarlarını bozdu. Bozulmadık bir şey bırakmadı. Bunların hepsini biz tamir edeceğiz” dedi

Yusuf Sunar, “İktidar, ülkenin ve devletin ayarlarını bozdu.''

Saadet Partisi Konya Ağustos ayı il divan toplantısı, parti il binasında gerçekleştirildi. Divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar’ın yanı sıra; Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, divan toplantısında ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ KAZANDIĞI HER SEÇİMDE ASLINDA BİRÇOK ŞEY KAYBETTİ

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, önemli bir dönemden geçildiğini dile getirdi. Türkiye’nin ve Konya’nın büyük zorluklar yaşadığını hatırlatan Sunar, “İktidar, aldığından çok daha kötü bir şekilde ülke yönetiyor. Hatalarını da kabul etmiyorlar. AK Parti’nin bir davası olmuş olsaydı, gençlerimiz, kadınlarımız, insanlarımız böylesi kötü gündemleri yaşamazdı. AK Parti’nin davası ve sevdası başkalaştı, değişti” dedi. AK Parti’nin 22 yıl boyunca toplumla Saadet Partisi’nin arasını nasıl açarızın gayretini verdiğini belirten Sunar,  “Zaman betonların arasından çiçeklerin açma, yani Saadet Partisi zamanı. Partimiz, 10 vekille mecliste. Gelecek Partisi ile bir grup oluşturduk. Zaman, güneşi balçıkla sıvama zamanı değil. Bizim siyasetimizin temeli, insanlara faydalı olmaktır. Milletimiz ve memleketimiz, 20 yıl boyunca tüketildi. Algı yönetmeyi, devlet yönetmek zannediyorlar. İsraf etmeyi, itibar kabul ediyorlar. Sahtekar bir anlayış, bizimle son bulacak. Bu ülkede 20 yıldır sahtekarlık yapılıyor. Seçimi sahtekarlıkla alıyorlar. Onların kazanmaları, kaybetmenin ta kendisi. Onlar, kazandıkları her seçimde birçok şeyi kaybettiler. Önce Milli Görüş’ü kaybettiler. Adalet duygularını, ferasetlerini, liyakati kaybettiler. Nezaketi kaybederek, kazandılar. Allah’ın izniyle bunlara dur diyeceğiz. Bugün yaşananların hepsi, iktidarın yanlış politikalarının eseri” şeklinde konuştu.

VAKİT MİLLİ GÖRÜŞ’Ü YENİDEN

MİLLETİMİZLE TANIŞTIRMA VAKTİ

“İnanıyoruz, iktidara emin adımlarla yürüyoruz. Saadet Partisi, Allah’ın izniyle bu topraklarda tekrar iktidar olacak. Yeter ki biz bu çatının kıymetini bilelim” diyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Vakit, davamıza iki elle değil, dört elle sarılma vaktidir. Yerel seçimler bizim için çok önemli. Bizim için yerel seçim demek, ‘Saadet iktidarının ilk adımı’ demek. Milli Görüş belediyeciliğinin ne demek olduğunu milletimiz yeni dönemde yaşayarak, görecek. Bizler, oturduğu yerden yerel seçim stardını verecek teşkilatlar değiliz. Sonucu ne olursa olsun daha büyük bir aşk ve azimle bir sonraki seçime hazırlanan bir partiyiz biz. Yüreğimizdeki dava ateşi hiç sönmedi, sönmeyecek. İnsanı insanca yaşatacak politikalara sahibiz. Bu toplumun dertlerini nasıl çözeceğimizi biliyoruz. Konya teşkilatımız, Konya belediyelerinin neyi yapmadığını, neyi nasıl yapacağını çok iyi biliyor. Biz, milletimizin parasını ranta akıtmayacağız. Türkiye, çok zengin bir ülke. İsrafın önüne geçeceğiz. Milli Görüş’ün kendisi bir manifestodur. Toplumu, Milli Görüş ile yeniden tanıştıracağız. Bir grup azınlığın servet elde etmesine göz yummayacağız. Sokaklarımız karanlık, şiddet ve öfkeye teslim edilmeyecek. İktidar, ülkenin ve devletin ayarlarını bozdu. Bozulmadık bir şey bırakmadı. Bunların hepsini biz tamir edeceğiz.

Ahiret var. Ölüm var. Gelin hesaba çekilmeden önce kendinizi hesaba çekin. Bu yaptıklarınızın hesabını veremezsiniz. Biz, sizi yine uyarıyoruz.”

BU ŞEHRE BELEDİYECİLİĞİ BİZ ÖĞRETTİK

“Bugün övünülen ne varsa o projelerde, yatırımlarda bizim imzamız var” diyen Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ise şunları ifade etti: “Türkiye’de ekonomik birçok problem yaşanıyor. Eğer geçmişte bu ağır sanayi hamlesi başlatılmamış, sanayicilik faaliyetleri yürütülmemiş olsa, iktidarda olduğumuz dönemde yaptığımız ekonomik çalışmalar olmasa Türkiye bugün çok daha farklı bir noktada olurdu. Birçok eserimiz bugün hizmet vermeye devam ediyor. Şehir hala ayaktaysa, bunları geçmiş dönemlerdeki belediye başkanlarımız yaptı. Yeni dönemde hiçbir şey yapılmadı. Vatandaşın parası çar çur ediliyor. Bu şehre belediyeciliği biz öğrettik. Ülkenin bakıma ihtiyacı var. Memleketi tekrar toparlamamız gerekir. Çok çalışmamız gerekir. Bizim siyasetimizin anlaşılması zor ama yaptıklarımız, icraatlerimiz ortada. Vatandaşımızdan tekrar yetki istiyoruz.”

AdminAdmin