YEREL

Yunak'ta Taşımalı Öğrencilerin Yemekleri İmam Hatip'ten

Yunak'ta taşımalı eğitim gören öğrenciler, yeni öğretim yılında yemeklerini Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesinin mutfağından yiyecek.

Yunak'ta Taşımalı Öğrencilerin Yemekleri İmam Hatip'ten

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle taşımalı öğrencilere özel hazırlanan ve devlet tarafından karşılanacak olan yemekler, öğrencilerin istifadesine sunulacak.

Yunak'ta 2022-2023 eğitim-öğretim yılında taşımalı olarak eğitim gören 823 öğrencinin yemek ihtiyacının karşılanması için Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Hakkı Özkan arasında protokol imzalandı. Kaliteli, sıcak ve hijyenik yemekleriyle, daha önce pansiyonda kalan öğrencilere yemek hizmeti sunan Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu kez taşımalı öğrenciler için sıcak yemek hizmeti sunmaya başladı. Okulların açıldığı 12 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren taşıma merkezlerine yemek hizmeti sunan okul, 200 yataklı pansiyon mutfağında hazırlanan kaliteli yemeklerle şimdiden adından söz ettirmeye başladı.

İmam Hatip Lisesinin yıllardır güvenin, kalitenin, hijyenin ve sağlıklı yemeklerin adresi olduğunu belirten Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, "2022-2023 eğitim öğretim yılında ilçemiz genelindeki toplam 823 taşımalı öğrencimiz, Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından doyurulacak. Yemeklerin hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yapılacağı konusunda kimsenin bir endişesi ve korkusu olmasın. Harika başladık ve her şey yolunda gidiyor. Öğrenci olsun, öğretmen olsun, bu durumdan herkes memnun. Yemekerimiz bir çok merkez ve mahalle okulumuz dahil, 60 km. uzaklıktaki Sülüklü mahallemize bile zamanında ve sıcacık ulaşıyor. Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürümüz İsmail Hakkı Özkan, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Aziz Ahmet Yılmaz ve ekibini kutluyor, her birine çok teşekkür ediyorum" dedi.

AdminAdmin