YEREL

Başkan Konak ve Milletvekili Erdem’in Mahalle Ziyaretleri Devam Ediyor

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ,AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem , Yunak ilçesinde mahalle ziyaretleri kapsamında Özyayla , Sinanlı , Sevinç , Hacıömeroğlu , Ortakışla , Hatırlı , Beşışıklı ve Çayırbaşı mahallerinde muhtarlar ve mahalle sakinleri ile buluştu

 Başkan Konak ve  Milletvekili  Erdem’in Mahalle Ziyaretleri Devam Ediyor

Milletvekili Erdem , kırsal mahallelerimize Belediyemizin her türlü hizmete devam edeceğini söyledi. Milletvekili Orhan Erdem’in mahalle ziyaretlerine; AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kahraman ,Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , Başkan Yardımcısı Hacı Erşan , AK Parti İlçe Teşkilatı , Yunak KOSKİ Şube Müdürü Cengiz Dalkılıç , eşlik etti. Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve sıkıntılarını gidermek amacıyla ziyaretlerde bulunan Orhan Erdem , Ali Konak Mahallelerimizin tümünü gezerek sorunlarını gidermek için çalışacaklarını söylediler. Mahalleleri gezen Milletvekili Orhan Erdem ve Başkan Ali Konak’a vatandaşlar yoğun sevgi gösterisiyle karşıladı. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Erdem , sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ederek Mahalle sakinlerine Yunak Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun olup , olmadıklarını sordu. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar. Belediyenin Hizmetlerinden Çok Memnun kaldıklarını söyleyerek Milletvekili Erdem ve Başkan Ali Konak’a teşekkür etti.

Vatandaşların hayat standardını daha yukarıya çıkarmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Milletvekili Orhan Erdem , konuşmasında şu ifadeler yer veri ; “Her zaman söylediğim gibi bizim sadece bir derdimiz var, milletin derdiyle dertlenmek ve buna çözüm üretmektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın emirleri doğrultusunda milletimizden ayrı olmamız söz konusu değildir. Burada, Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlayıp, en alt kademesine kadar görev alan arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızın hayat standartlarını daha yukarıya çıkarmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz bugün, muhtarlarımızın, siz değerli mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerini dinlemek için geldik. Tabi muhtarlarımız mahalleleriyle ilgili her türlü sıkıntıları bize iletiyorlar ama biz sizlerle yüz yüze olmak sizlerin ağzından sıkıntılarınızı dinlemek için bugün buradayız. İmkanlar dahilinde her türlü hizmeti sizlere sunmaya devam edeceğiz. Mahallelerimizle ilgili ne tür istek ve sıkıntı varsa, bunları da hep birlikte çözeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Ali Konak Konuşmasında: ‘’ Her fırsatta Mahalle ziyaretlerini aksatmadan sürdüreceklerini ifade ederek, ziyaretlerimiz çok verimli geçiyor . Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli noktalardan bir tanesi katılımcı belediyecilik olmuştur. Yaptığımız çalışmalar hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşerilerimizin görüşlerini alıyoruz. Ben, bu vesileyle Bize desteğini esirgemeyen her daim yanımızda olan Milletvekilimiz Orhan Erdem’e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a çok teşekkür ederim ." dedi.

AdminAdmin