GÜNCEL

Yunak'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlamaları

Yunak'ta, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Yunak'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlamaları

Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen kutlamalarda, özel öğrencilerin özel gösterileri ilgiyle izlendi. Yunak Özel Yenilik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezince hazırlanan programda, öğrencilerce icra edilen rontlar, şiirler, oyun ve dans gösterileri büyük beğeni topladı.

Kutlamalarda açılış konuşmasını yapan Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, “Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmektedir. Onların yaşadıkları sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu nedenle her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak için sadece 3 Aralık’ta değil, yılın her günü onların yanlarında olmak gerekir. Katılım gösteren tüm misafirlerimize teşekkür ederim.” dedi.

Kutlama programına; Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Cumhuriyet Savcısı Hasan Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Emniyet Amiri Ufuk Başlık, İlçe Müftüsü Sadık Aydoğan  veliler, öğrenciler ve öğretmenler ile  davetliler katıldı.

AdminAdmin