EĞİTİM

Yunak MEM'den Üç Toplantı

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantılarla projelere son rutuşlar verildi.

Yunak MEM'den Üç Toplantı

Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantılarda Bizim Okulumuz ve Başarmaya Hazırım Projeleri, e Twinning ve ÖDM, okul idarecileri, okul temsilcileri ve ilgili öğretmenlere tanıtıldı.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan açılış konuşmasını yaparken,  gerçekleştirilen toplantılarda Konya İl Milli  Eğitim Müdürlüğünden "Bizim Okulumuz" ile "Başarmaya Hazırım" proje sorumlusu Mevlüt Tavuş, "Öğretmen ve öğrenci destekleme sistemi" proje sorumlusu Abdullahnur Kaplan ve E-twinning Konya İl Sorumlusu Özkan Seyrek kendi alanlarında bilgiler aktardılar.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, yaptığı açıklamada; "Yunak ilçesi olarak bizler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan yeni projelerin son tanıtımlarını yaptık. Projelere ilçe olarak yüzde yüz katılım sağladık. Her bir okulumuz girişleri tamamladi. 7 Aralık itibariyle de Başarmaya Hazırım Projesi hayata geçirilecek. E-Twinning konusunda ilçemizde ka,anılan bir ivme var. Bu bir adım daha ileriye götürebilmek için çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz adına projeleri bir kez daha ilçemize tanıtan hocalarımıza ve özel büro ekibimize teşekkür ederiz" dedi.

AdminAdmin