ASAYİŞ

Yılbaşının Gelmesini Fırsat Bilen Sahte İçki Üreticilerine Konya Emniyeti Göz Açtırmıyor

Yılbaşının gelmesiyle denetim ve operasyonlarını sıklaştıran ekipler vatandaşların sağlığını hiçe sayan sahte içki üreticilerine göz açtırmıyor. Yılbaşının gelmesini fırsat bilerek piyasaya sahte içki sürmeye çalışan şahıslar Beyşehir İlçesinde kıskıvrak yakalandı. Şahısların ev ve araçlarında yapılan aramada onlarca sahte içki ele geçirildi.

Yılbaşının Gelmesini Fırsat Bilen Sahte İçki Üreticilerine Konya Emniyeti Göz Açtırmıyor

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, haksız kazanç ve haksız rekabetin önüne geçilmesi, devletin vergi kayıplarının önlenmesi amacıyla kaçakçılık operasyonlarına devam ediyor.

 

Yılbaşının gelmesini fırsat bilen ve vatandaşın hayatını hiçe sayan sahte içki üreticilerine yönelik de operasyonlar ve denetimler sürdürülüyor.

 

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Beyşehir ilçe girişinde şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada içkili mekanlara satılmak üzere sahte bandrolle hazırlanmış 81 şişe sahte içki ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınan Ahmet B. ve bağlantılı olduğu tespit edilen Mustafa A'nın evinde yapılan aramada 54 adet sahte içti bandrolü, 51 adet çeşitli markalara ait sahte içki ve içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

 

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

AdminAdmin