ureticihaber.com
ureticihaber.com
GÜNCEL

Yeşilay’dan MHP Konya İl Başkanı Sedat Göncü’ye Ziyaret

Yeşilay Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Yağmur Küçükbezirci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığı görevine getirilen Sedat Göncü’ye "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Yeşilay’dan MHP Konya İl Başkanı Sedat Göncü’ye Ziyaret
Paylaş:

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, bağımlılıkla mücadelede ortak hareket etmenin önemi vurgulandı. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yeşilay Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Yağmur Küçükbezirci, görüşmede yürütülen faaliyetler ve iş birliği imkânlarının masaya yatırıldığını ifade etti.

Bağımlılıkla Mücadelede İş Birliği Vurgusu

 

Küçükbezirci açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Gerçekleştirilen ziyarette, Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadele alanında yürüttüğü çalışmalar ile YEDAM’ın (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) sunduğu ücretsiz danışmanlık ve rehabilitasyon hizmetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Toplumumuzu tehdit eden bağımlılık türleriyle mücadelede yürütülebilecek olası iş birliği imkânları üzerine istişare gerçekleştirdik."

 

MHP Konya İl Başkanı Sedat Göncü’ye desteklerinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Küçükbezirci, "Nazik kabulleri, samimi misafirperverlikleri ve Yeşilay’ın çalışmalarına verdikleri kıymetli desteklerden dolayı Sayın Sedat Göncü’ye teşekkür ediyor, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.