GÜNCEL

Vali Özkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Kapsamında Makamını Temsili Olarak Devretti

Vali Vahdettin Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında makam koltuğunu Karatay İlçesi Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Fadime Ceran’a devretti.

Vali Özkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Kapsamında Makamını Temsili Olarak Devretti

Vali Özkan’ın makam koltuğunu devrettiği Fadime Ceran; “Atatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bugünün küçükleri yarının büyükleri ülkenin geleceğini kuracak olan biz çocuklara armağan etmiştir. Öncelikle ilimizde olmak üzere ülkemizdeki ve tüm dünyadaki çocukların bayramını kutluyorum. Dünyadaki tek bayram olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bizlere armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Konya Valisi olarak Konya halkının hizmetinde olacağım.  Halkımızın refah ve mutluluğu için çalışacağım. Benden önceki başarıları daha da ileri taşımak için var gücümle çalışacağım.” dedi.

Daha sonra Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile bir telefon bağlantısı gerçekleştiren Temsili Vali Fadime Ceran, Meram ilçemizdeki belediye tarafından yapılan hizmetler hakkında bilgi alarak; ağaç, park ve çocukların vakit geçirebileceği oyun alanı sayılarının artırılması talimatını verdi.

Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Vali Özkan, öğrencilerin ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

AdminAdmin