ASAYİŞ

Uyuşturucu Sevkiyatı Yapan Evli Çift Polisin Dikkatinden Kaçmadı

Konya’da Narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı. İl girişinde yapılan yol uygulamalarında Konya'ya uyuşturucu sevkiyatı yapan evli çift ve bir şüphelinin aracından 117 bin adet uyuşturucu hap ve 230 bin lira suç unsuru para ele geçirildi. 3 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu Sevkiyatı Yapan Evli Çift Polisin Dikkatinden Kaçmadı

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri zehirlemeye çalışan zehir tacirlerini sokaklardan temizlemeye devam ediyor.

SEVKİYAT YAPAN ZEHİR TACİRLERİNİN ARACINDAN 117 BİN ADET UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI

Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince Ereğli ilçesi girişinde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile gerçekleştirilen rutin yol uygulamasında bir araç durduruldu. Araçta karı-koca olan Eyüp Erol (43) ve Fatma Erol (38) çiftinin hareketlerinden şüphelenen ekipler, araçta arama yaptı. Aracı titizlikle arayan narkotik polisleri, aracın gizli bölmelerine zulalanmış halde 33.000 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili Konya’ya uyuşturucu sevkiyatı yapan iki şüpheli gözaltına alındı.

İl girişinde de uygulamalarını sürdüren Narkotik ekipleri şüphe üzerine durdurdukları bir araçta hassas burunlu narkotik köpeği Alex eşliğinde arama yaptı. Yapılan aramada aracın çeşitli yerlerine zulalanmış halde 82 bin adet uyuşturucu hap ve 230 bin lira suç unsuru para ele geçirildi. Araç sürücüsü Osman Yiğitoğlu (36) polis ekiplerince gözaltına alındı.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan üç şüpheli, Uyuşturucu Madde ticareti yapmak, Nakletmek ve Kullanmak suçlarından emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi

AdminAdmin