GÜNCEL

TÜRMOB’tan Hasan Ekici’ye Ziyaret

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yeminli Mali Müşavir, Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici’yi TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette TÜRMOB’un hazırladığı rapor Hasan Ekici’ye takdim edildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

TÜRMOB’tan Hasan Ekici’ye Ziyaret

Yeminli Mali Müşavir, Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, TBMM’de Konya ve ülke sorunlarını gündeme getirmeye devam ederken bir yandan da TBMM’de misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.

TÜRMOB YETKİLİLERİNDEN EKİCİ’YE ZİYARET

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartoğlu, Genel Sekreter Yahya Arıkan, Genel Başkan Danışmanı Burhan Düz ve TÜRMOB TESMER Başkan Yardımcısı Levent Demiröz, Konya Milletvekili Hasan Ekici’yi Meclis’teki makam odasında ziyaret etti.

MESLEK SORUNLARIYLA İLGİLİ HAZIRLANAN RAPORU VERDİLER

Ziyarette, mesleki sorunlara ve çözüm önerilerine ilişkin TÜRMOB’un hazırladığı rapor Hasan Ekici’ye takdim edildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Hasan Ekici’de meslektaşlarının tahsilat sorunu başta olmak üzere, haksız rekabetin önlenmesi, Avukatlara verilen yeşil pasaport hakkının meslek mensuplarına da verilmesi, e-arşiv fatura sistemindeki aksaklıkların giderilmesi, muhasebe ücretlerinde KDV tevkifatının uygulanması, yeni mesleğe başlayan meslek mensuplarına KOSGEB desteğinin verilmesi, bankalara verilen raporlarda mali müşavirlerin yetkili kılınması, KDV iade işlemlerinin hızlandırılması için gerekli düzenlemelerin yapılması, 3568 sayılı kanuna göre mali müşavir olmaya hak kazanmış meslek mensuplarının kalfa ve çırak çalıştırabilmesi için istenen ustalık belgesi alma ve bununla ilgili meslek mensuplarının sınava tabi tutulması gibi konularda mecliste her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Ekici ayrıca, mali müşavirlerin sorunlarını yakinen bildiğini ve takipçisi olacağının sözünü verdi.

AdminAdmin