SİYASET

Başkan Peker ; ‘’Konya İl Teşkilatı Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen İl Teşkilatı Oldu ‘’

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker göreve geldiği 90 günlük faaliyetleri değerlendirdi .

 Başkan  Peker ; ‘’Konya İl Teşkilatı  Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen İl Teşkilatı Oldu ‘’

Başkan Peker Yapmış olduğu yazılı açılmada şu ifadelere yer verdi.

 

Bugün sizlerle Yeniden Refah Partisi'nin 90 günlük süreçte elde ettiği büyük başarıları paylaşmak ve sizi bu büyüleyici hikayeye dahil etmek için buradayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana 90 gün geçmiş olup, bu süre zarfında Konya İl Teşkilatımızın başarısıyla gurur duyuyoruz.

Bu 90 günlük süreçte, il yönetimimiz ve ilçe teşkilatlarımızın ve siz değerli basın mensuplarımızın büyük katılımıyla bir basın toplantısı düzenledik. Ayrıca, il teşkilatı binamızın hazırlık sürecini tamamlayarak açılışını gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra Anadolu Buluşmaları Programı kapsamında Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih ERBAKAN Bey ve Genel Başkan Yardımcılarımızı şehrimizde ağırladık. Bu ziyaretler, parti olarak aktif bir şekilde Türkiye'nin dört bir yanında halkımızla buluşma ve iletişim kurma çabamızın bir yansımasıdır.

Ayrıca, 90 günlük süreç içerisinde Özgür Filistin Mitingi'ni organize ederek Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN Bey ve Genel Başkan Yardımcılarımızı tekrar Konya'da ağırlayarak onbinlerin katılımıyla gerçekleştirdik. Bu miting ile Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek ve uluslararası arenada sesimizi duyurmak adına Türkiye'de yapılan ilk miting olması adına da büyük bir adımdı.

Yine 90 günlük süreçte partimize üye katılım konusunda da büyük bir başarı elde ettik. Görevi devraldığımız 1 Ağustos tarihinden bu yana, Konya İl Teşkilatı olarak üye sayımızı 10.500'ün üzerine çıkartarak %100'lük bir büyüme kaydederek %200'lük hedef başarı oranımızı gerçekleştirdik. Yeniden Refah Partisi'nin 300.000 üyeyi aşarak Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi konumuna gelmesine katkı sağladığımız gibi Konya İl Teşkilatı da Türkiye'nin en hızlı büyüyen il teşkilatı oldu.

Bu büyük başarının altında imzası olan il başkan yardımcılarımıza, il yönetim kurulu üyelerimize ve tüm teşkilat mensuplarımıza minnettarız. Onların kararlılıkla çalışması ve büyük bir özveriyle bu hedeflere ulaşması, Yeniden Refah Partisi'nin gücünü ve kararlılığını göstermektedir.

Sizler, halkımızın haber alma özgürlüğünü sağlama noktasında büyük bir misyonu üstleniyorsunuz. Hep birlikte, daha ileriye ve daha büyüklere gideceğimize inanıyorum.

Yeniden Refah Partisi olarak, halkımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını göz ardı etmeden, ülkemizi daha refah bir geleceğe taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Sizleri de bu büyük aileye katılmaya ve yol arkadaşımız olmaya davet ediyoruz.

Sizlere katılımınız ve ilginiz için teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.

AdminAdmin