GÜNCEL

TURİDER’den KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e Ziyaret

Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği (TURİDER) ziyaretlerini sürdürüyor.

TURİDER’den KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e Ziyaret

Geçtiğimiz hafta ziyaretlerine Konya’da Faaliyet gösteren 5 yıldızlı otellerin Genel Müdürleri ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüsseddar Yarar ile başlayan Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derdeği (TURİDER) Başkanı Seda Kuşvuran ve Yönetim Kurulu İyeleri, bu kapsamda Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk’e de ziyarette bulundu.

Konya ve Konya Turizminin tanıtımında birçok proje gerçekleştirdiklerini ifade eden Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği (TURİDER ) Başkanı Seda Kuşvuran, “ TURİDER, Konya’da ekmeğini Turizmden kazanan bütün paydaşların temsilcilerinin oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşudur. 2023 Yılının Mevlana yılı olması münasebeti ile Konya ve Konya Turizminin tanıtımı için projeler hazırlıyoruz ve bu projeler için de Kurum ve Kuruluşlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

Türkiye Ekonomisinde Turizmin büyük bir önem arz ettiğini ve Konya turizminin daha büyük kitlelere tanıtılması için yaptığı çalışmalardan dolayı TURİDER yönetimini tebrik ettiğini söyleyen Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk de Konya Turizminin tanıtımı için yapılan ve yapılacak olan her türlü projeye destek sağlamak için elinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

 

 

AdminAdmin