EKONOMİ

Tarım kredi Marketlerinde Fiyatlarda Yüzde 25 İndirim

Başkan Erdoğan'ın çağrı ve talimatıyla vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan'da da elini taşın altına koyarak 900 üründe fiyatı sabitleyen Tarım Kredi Kooperatif Marketleri öncü oldu. Vatandaş TK Marketler'e akın etti. Fiyatlarda indirim ve sabitleme kampanyası yerel ve zincir marketlere de yayılıyor.

 Tarım kredi Marketlerinde Fiyatlarda Yüzde 25 İndirim

Ramazan ayının başında vatandaşı ucuz gıdayla buluşturmak için harekete geçen Tarım Kredi Marketleri yine piyasaya öncülük etti. Et fiyatlarındaki indirimden sonra aralarında temel gıda ve temizlik maddelerinin olduğu 154 kategoride, 900 üründe daha fiyatı sabitledi. Tarım Kredi (TK) Marketleri'nin Ramazan boyunca fiyatları sabitlemesi dalga dalga diğer marketlere de yayılmaya başladı.

İşte birçok markette indirim ve sabitleme şeklinde yeni halini alan ürün fiyatlarının son hali...

 

Yerel ve ulusal birçok market zinciri başta gıda olmak üzere temel ihtiyaç malzemelerinde fiyat sabitleme ve indirim müjdesi geliyor. Fiyatlar değişse de

UCUZ ÜRÜN 2.281 NOKTADA

Ramazan'da birçok vatandaşın 'alışveriş sepetini daha ucuza nerede doldururum' sorusuna cevap niteliğinde bir kampanyaya imza atan Tarım Kredi Marketleri, fiyatı günlük değişen manav grubu gibi ürünler hariç temel tüketim ve temizlik ürünlerinde bir ay boyunca fiyatları değiştirmeyeceğini ilan etti.

Son dakika | İndirim ve sabitleme müjdesi; İşte yeni fiyatlar ve indirim uygulayacak marketler

2 BİNDEN FAZLA NOKTADA İNDİRİMLİ FİYATTAN KAMPANYALI SATIŞ

 

Ucuz ürünler ülke genelinde 1.590 adet Kooperatif Market, 400 adet KoopMini Market ve 291 adet KoopBakkal olmak üzere toplamda 2.281 adet noktada satılmaya başlandı.

HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMLİ?

Ramazan'da vatandaşlara destek olmak amacıyla mercimek, pirinç, bulgur, nohut, fasulye, ayçiçek yağı, tuz, salça, makarna, un, bisküvi, çikolata, meyve suları, su, çay, reçel, tereyağ, margarin, zeytin yağı, peynir, zeytin, şeker, süt, Et Süt Kurumu'na ait et ürünleri gibi temel gıda ürünleri ile toz deterjan, sabun çeşitleri, ıslak mendil, peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde Tarım Kredi Marketleri bir ay boyunca fiyat artırımı yapmayacak.

Kaynak: Sabah Gazetesi

AdminAdmin