SİYASET

Serttaş, CHP Karatay’da Yeniden Başkan Seçildi

CHP Karatay İlçenin 38. Olağan Kongresinde tek listeyle yapılan seçimde 209 delegenin 52’sinin oyunu alan Refik Serttaş, güven tazeleyerek yeniden CHP Karatay İlçe Başkanı seçildi.

Serttaş, CHP Karatay’da Yeniden Başkan Seçildi

Dedeman otelde yapılan kongreye CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Bekir Yaman, İl yönetim kurulu üyeleri, Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan, İlçe Başkanları, Kadın ve gençlik kolları, delegeler,  partililerle, Millet İttifakının oluşturan Partilerin Karatay İlçe Başkanları, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri katıldı.

 

Kongrenin açılış konuşmasını yapan CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, “Göreve geldiğimiz günden itibaren yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bir ekip çalışması gerçekleştirerek, ilçemizdeki vatandaşlarımızın ve çiftçilerimizin ayağına giderek sorunlarını dinledik. Bu sorunlarını kamuoyuyla paylaştık. Çözümünün de takipçisi olduk. Mayıs ayındaki seçimlerde oyumuzu artırarak, 16 bin olan oyumuzu 36 bine çıkardık. Bundan dolayı da Karatay ilçemizin halkına ve partililerimize teşekkür ediyorum. Başta benimle birlikte mücadele eden yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarına, il başkanımız Bekir Yaman ve Milletvekilimiz Barış Bektaş’a, destek veren bütün partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Siyaset birilerinin adamı olmak yerine, millete hizmet için yapılar

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan konuşmasında siyasetin millete hizmet için yapılır diyerek, “Son günlerde değişim tartışmalarını yaşıyoruz. Partimizde birilerinin adamı değil, Partimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve partimizin adamı olunur.  Siyasette zaten birilerinin adamı olmak için yapılmaz Milletimize hizmet için yapılar.  Göreve gelecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.   

Bektaş’tan, seçimlerde oylarını attıran ilçelere teşekkür

CHP Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş konuşmasında Karatay ilçesiyle birlikte seçimlerdeki oyları attıran ilçelere teşekkür ederek, “Son günlerde değişim tartışmaları artık normal seyrine doğru gidiyor.  Siyaset birilerinin adamı olmak için yapılmaz. Türk Milletine hizmet için yapılar. Mayıs ayında yapılan seçimlerde partimizin oyunu iki katına çıkararak yüzde 100 arttıran Karatay İlçemizle birlikte, oyunu arttıran diğer ilçelerimize teşekkür ediyorum. Partimiz CHP bir kitle partisidir. Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün bizlere emanetidir. Her zaman söylediğim gibi partimizin tüzel kişiliğine yönelik zarar verilmesini yanlış buluyorum. Dünya üzerindeki en köklü ve 100 yıllık bir tarihi olan partimize, yöneticilerine, partililerimize hep birlikte sahip çıkacağız. 8 ay sonra yerel seçimler var.  Şimdiden bu seçimin hazırlığı içinde olalım. Geçmiş hizmetlerinden dolayı Karatay İlçe yönetimine teşekkür ediyorum. Göreve gelecek arkadaşlara da başarılar diliyorum. Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız ülkemizin sorunlarından kurtarıp aydınlık günlere götürecek olan tek parti, partimiz CHP’dir.”  

Kanal İstanbul yerine, Kanal Konya dedik

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman konuşmasında Karatay ilçesinde tarımsal sulama sorunun çözümü için Kanal Konya diyerek, bu sorunun çözümüne dikkat çektiklerini söyleyerek, “ Mayıs ayındaki seçimlerde hep birlikte mücadele ederek, Konya’da partimizin oyunu attırdık. Emeği geçen ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bütün partililerimize ve Konyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.  Konya’nın en önemli sorunlarından olan tarımsal sulama sorununa dikkat çekmek için Karatay ilçemizdeki çiftçilerimizi o gün il başkanımız olan şimdide Milletvekilimiz olan Barış Bektaş’la birlikte ziyaret ederek, Kanal İstanbul yerine Kanal Konya diyerek, Konya’nın tarımsal sulama sorunun çözümünün biran önce yapılması için gündeme getirdik. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içinde olacağız. Partimize sahip çıkacağız. Yönetime gelecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Diğer konuşmacıların ardından tek listeyle yapılan seçimde mevcut Başkan Refik Serttaş 209 delegenin 52’sinin oyunu alarak, yeniden Karatay İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi. 

AdminAdmin