GÜNCEL

Selçuklu’da Teravih Buluşmaları Devam Ediyor

• Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Teravih Buluşmaları” kapsamında Yazır Mahallesi Yıldırım Beyazıt Camii’nde vatandaşlarla buluştu.

Selçuklu’da Teravih Buluşmaları Devam Ediyor

Selçuklu’da Ramazan Ayı’nın manevi coşkusunun yaşandığı “Teravih Buluşmaları” Yazır Mahallesi ile devam etti.  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan ile birlikte Yıldırım Beyazıt Camii’inde kılınan teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Resim önizlemesi

Vatandaşların Ramazan Ayını tebrik eden Başkan Altay ve Pekyatırmacı, onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.  Başkan Pekyatırmacı’ya Yazır Mahalle Muhtarı Celalettin Doğan da eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı,“Ramazan Ayı’nın güzelliklerini hep birlikte yaşıyoruz”

Ramazan ayının iyilik, yardımlaşma ve bereket ayı olduğunu söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Bu ayda sabrın, yardımlaşmanın ve akrabaya yardım etmenin en güzel örneklerini yaşıyoruz. Ramazan ayı, sosyal dayanışma ve yardımlaşma açısından en güzel örneklerin yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı özel günlerdir. Kurulan iftar sofraları, hep birlikte kılınan teravih namazları birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğimiz manevi ortamlardır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” dedi.

Resim önizlemesi

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan da Konyalıların Ramazan Ayını tebrik ederek Ramazan Bayramına kavuşma temennisinde bulundu.

Resim önizlemesi

AdminAdmin