ureticihaber.com
ureticihaber.com
YEREL

Selçuklu’da “2. El Pazarı” 7 Temmuz Pazar Günü Kurulacak

Selçuklu Belediyesi tarafından Yazır Kapalı Pazar alanına her ayın ilk pazar günü kurulan Selçuklu İkinci El Pazarı 7 Temmuz Pazar Günü kurulacak.

Selçuklu’da “2. El Pazarı” 7 Temmuz Pazar Günü Kurulacak
Paylaş:

Selçuklu Belediyesi’nin sıfır atıkla ilgili örnek çalışmalarından olan ve her ayın ilk pazar günü Yazır Kapalı Pazar alanında kurulan Selçuklu 2. El Pazarı Temmuz ayının ilk Pazar günü olan 7 Temmuz’da kurulacak. Tüketim çılgınlığının aza indirilmesi, aynı zamanda ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla açılan 2. el pazarı, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Selçuklu 2.El Pazarı’nda ücretsiz stant açılabiliyor

Satılan her eşyanın  oluşturduğu kirliliği engellemek amacıyla kurulan  Selçuklu 2. El Pazarı’nda stantlarda yer almak için şu ana kadar  470 şahsi başvuru yapılmış durumda.  Pazarda fincan takımlarından, tabaklara, giysilerden çantalara, eski kitaplardan, oyuncaklara, küçük elektronik eşyalardan radyolara kadar birçok ürün uygun fiyatlara bulunabiliyor. Her ayın ilk Pazar günü Yazır Kapalı Pazar Alanı’nda süreklilik kazanan pazarda ücretsiz stant açmak isteyen vatandaşlar Selçuklu Belediyesi hizmet masalarına şahsen başvuru yapabiliyor.        

Başkan Pekyatırmacı: “Selçuklu 2. El Pazarımız en çok ilgi gören projelerimizden”

Selçuklu Belediyesi olarak israfın önlenmesi, ülke kaynaklarının bilinçli bir şekilde kullanılması ve toplumda sıfır atık bilincinin oluşturulması adına birçok projeye imza attıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Sıfır atık konusunda bugüne kadar birçok projeyi hayatı geçirdik. Selçuklu 2. El Pazarımız da bu projelerimizin içerisinde en çok ilgi görenlerden biri oldu. Vatandaşlarımızdan gelen bu yoğun ilgi üzerine 2. el pazarımız her ayın ilk Pazar günü hizmet vermeye devam ediyor. Bu projemizle evlerde ihtiyaç fazlası olan eşyaların yeniden kullanılmasını sağlamayı ve tüketim çılgınlığının, israfın önüne geçilmesini amaçlıyoruz. Bu sayede aile bütçesine de katkı sağlamış oluyoruz. Birçok projemizde olduğu gibi bu projemizle de Türkiye’ye örnek oluyoruz. 2. el pazarımıza gösterdiği yoğun ilgiden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.   

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Konya’da Suriyeli olaylarında 11 tutuklama

Akışın sonuna geldiniz.