GÜNCEL

Selçuk Üniversitesi, SOBE Vakfı ile ‘Bitki Dikim Etkinliği’ düzenledi

Selçuk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Etkinlik kapsamında SOBE Vakfı ile birlikte “Bitki Dikim Etkinliği” düzenledi.

Selçuk Üniversitesi, SOBE Vakfı ile ‘Bitki Dikim Etkinliği’ düzenledi

Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Selçuk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri, vakıf görevlileri ve SOBE Vakfında eğitim gören öğrenciler katıldı.

Resim önizlemesi

Üniversite öğrencileri, SOBE Vakfında eğitim gören öğrencilerle birlikte serada yetiştirilmek üzere sukulent bitkilerini dikti.

 

Selçuk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğr. Gör. Ruhugül Özge Gemici, “Gönüllü öğrencilerimiz, otizmli öğrencilerle birlikte bitki dikti. Amacımız; otizmli öğrencilerle bir araya gelmek, SOBE Vakfının farkındalığını ortaya çıkarmak. Burada diktiğimiz bitkileri satın alarak Vakfa katkı sağlayacağız. Otizmli bireylerin toplumda tam olarak bilinmediği bir gerçek. Farkındalık oluşturmak, birlikte bir şeyler yapılabildiğini göstermek için buradayız.” dedi.

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin