YEREL

Yunak MYO’da 3 ayrı etkinlik düzenlendi

Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksekokulu tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Etkinlik kapsamında “Kitap Okuma Etkinliği”, “Akşehir Batı Cephesi Karargâhı Belgeseli (Ahmet Yeşiltepe) Gösterimi” ve “İstiklale Giden Yolda Yunaklı Şehitlere Ahde Vefa Köşesi Açılışı” gerçekleştirildi.

Yunak MYO’da 3 ayrı etkinlik düzenlendi

Yunak Meslek Yüksekokulunda düzenlenen Kitap Okuma Etkinliği’ne Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğ. Üyesi Kadir Öztaş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Programda Akşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından çıkan Araştırmacı Yazar Mehmet Koç’un “Atatürk Akşehir’de”, “Dokuzayongün” ve Yazar Bülent Keskin’in “Kumrular Ağlar İçimde” adlı eserleri okundu ve misafirlere hediye edildi.

Resim önizlemesi

Yunak Meslek Yüksekokulunda “Akşehir Batı Cephesi Karargâhı Belgeseli (Ahmet Yeşiltepe) Gösterimi” de düzenlendi. Belgeselde Büyük Taarruz hazırlıkları, o süreçte nelerin yapıldığı, ne tür zorluklarla karşılaşıldığı anlatılıyor.

Resim önizlemesi

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Etkinlik kapsamında “İstiklale Giden Yolda Yunaklı Şehitlere Ahde Vefa Köşesi Açılışı” da yapıldı. İstiklal Harbi’nde şehit olan Yunaklıların hatıralarını yaşatmak için hazırlanan ve şehit isimleri ile şehit oldukları yerlerle ilgili bilgilerin yer aldığı pano, okul girişine yerleştirildi.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin