SİYASET

Şanlurfa’da Düger Aşiretinden 700 Kişi Gelecek Partisi’ne Katıldı

Şanlıurfa’da Düger Aşireti’nden 700 kişi Gelecek Partisi’ne katıldı. Partiye katılım törenine Genel Başkan Ahmet Davutoğlu da telefonla katılarak ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. Katılım töreninde konuşan Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici ise, iktidarı yanlış ekonomi politikaları üzerinden eleştirdi.

Şanlurfa’da Düger Aşiretinden 700 Kişi Gelecek Partisi’ne Katıldı

Kuruluşunun üzerinden 4 yıl geçen Gelecek Partisi’ne katılımlar her geçen gün artıyor.

Şanlıurfa’da Düger Aşireti’ne bağlı bazı ailelerden 700 kişi Gelecek Partisi saflarına katıldı. Partiye katılımlar için Polatlı Köyü’nde tören düzenlendi.

Resim önizlemesi

DAVUTOĞLU, TELEFONLA BAĞLANDI

Törene Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da telefonla bağlandı. Partiye katılan aşiret mensuplarına seslenen Davutoğlu, “Tüm Polatlı Köyü ve aşiret mensuplarına selamlarımı iletiyorum. Çok memnun oldum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

“ÜLKEYİ 5 KURUŞA MUHTAÇ HALE GETİRDİLER”

Partiye katılım töreninde açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici ise iktidarı yanlış ekonomi politikaları üzerinden eleştirdi. Ekici, “Genel Başkanımızla bundan 4 yıl önce ‘ya yeni bir hal ya izmihlal’ diyerek yola çıktık. Akraba kayırmacılığı yapılıyor, liyakate dayalı devlet yönetilmiyor dedik. Ve maalesef ülkemizde şimdi ekonomik krizle birlikte ağır bir yoksulluk yaşanıyor. Bu ülke hepimizin. Onurlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı temelinde herkes eşit olsun dedik. Kur korumalı Mevduat hesabı olanlara bütçeden 700 katrilyon verildi. Yani bu faiz. Parayı veriyorsun karşılığında faiz alıyorsun. Bütçedeki faiz giderleri anormal şekilde arttığı için bütçe bozuldu. Bugün Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez ülkeleri ve Avrupa ülkelerinden para dileniyor. Ülkeyi 5 kuruşa muhtaç hale getirdiler. Bu devlet babalarının malı değil. Bu millet iktidarı birilerine tevdi ediyor. ‘Yok ülke bölünecek, yok teröristler gelecek’ gibi kara propagandaları da hep beraber yaptırmayacağız” şeklinde konuştu.

Resim önizlemesi

“PARTİMİZE GÜÇ VERDİLER”

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal ise, “Zeki kardeşim ve aile büyüklerine çok teşekkür ediyorum. Partimize güç verdiler. Amcalarımız bize bu iktidarı değiştireceklerinin sözünü verdi. Bütün katılımcılara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

“YEREL SEÇİMLERDE GELECEK PARTİSİ BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ”

Düger Aşireti mensuplarından Zeki Erdem ise Haliliye Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu. Törende konuşan Erdem, “Biz Dügerli aşiretinden Polat, Aslan, Çevik ve Erdem ailesi olarak Gelecek Partisi’ne geçmiş bulunmaktayız. Bu seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde birlikte olacağız. Ayrıca sayın hocamız Ahmet Davutoğlu’na da çok teşekkür ediyorum. Kendileri bizi arayarak destek oldular. Biz de onlara destek olmaya çalışacağız. İnşallah yerel seçimlerde Gelecek Partisi bayrağını dalgalandıracağız” ifadelerini kullandı.

 

EKİCİ, ŞANLIURFA’DA ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU

Hasan Ekici, partiye katılım töreninin ardından Şanlurfa’da bazı temaslarda bulundu.

Hasan Ekici, ilk olarak partisinin il başkanlık binasını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Ekici, ardından sırasıyla Şanlıurfa Sebze, Meyve Komisyoncuları Derneğini (ŞASEMKOM) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sezer, Olay Gazetesi İmtiyaz sahibi Celal Çiftçi, Şanlıurfa’nın Ulusal televizyonu BFZ(Büyük Fark Zamanı)Türk, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Fındık, Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Arpak’ı ziyaret etti. Ekici, temaslarının ardından kentten ayrıldı.

 

AdminAdmin