SİYASET

Saadet Konya’da Sahada

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam Genel Merkezimizin tüm Türkiye satında düzenlemiş olduğu “Saadet Sahada” programını genel merkez tarafından görevlendirilen başkanlarımızla birlikte 26-27-28 Şubat tarihlerinde Konyamızın 31 ilçesinide ziyaret ederek, gerçekleştireceğiz.

Saadet Konya’da Sahada

Saadet Sahada programımızın ilk günü bugün mübarek üç ayların başlangıcı olması hasebiyle tüm İslam âleminin ve Konyalı hemşehrilerimizin Regaip Kandilini kutluyoruz. Bugün Saadet Sahada tarama programı kapsamında YİK ve GİK Üyelerimizin katılımı ile 3 gün boyunca teşkilat mensuplarımızın iştirakleri ile Konyamızın bütün ilçelerinde bu programları hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Resim önizlemesi

 

Biz Saadet Partisi olarak bugüne kadar zaten hep sahadaydık vatandaşlarımızın derdiyle dertleniyorduk haliyle önümüzde de bir seçim var bu vesile ile de inşallah sizlerin sorunlarını dinlemeye devam etmiş olacağız ve çözüm önerilerimizi sizlere sunacağız. Bugün ayrıca Konyamızın kadim geleneklerinden biri olan Şivlilik günü bu vesile ile çocuklarımız hem seviniyor hem de mutlu oluyor, Konya’mızda bu gelenek her yıl devam ediyor üç ayların gelişi ile Regaip kandili günü büyüklerimiz çocuklarımıza Şivlilik dağıtıyor, tabiki biz bugün Şivlilik toplayan çocuklarımızın bugün olduğu gibi ömürleri boyunca herdaim mutlu olmalarını canı gönülden istiyoruz ve Saadet Partisi olarak bu uğurda çalışıyoruz.

Resim önizlemesi

 

Değerli kardeşlerim, kıymetli hemşehrilerim. Hepimiz bu hayatı yaşıyoruz. Bunun içerisinde bugün şuanda Şivlilik toplayan çocuklarımızın on yıl önce toplayanları gençlerimiz şuanda gelecek kaygısı yaşıyor. Bundan yirmi, yirmi beş sene önce bu mutlu günü yaşayan çocuklarımız bugün anne ve baba oldular. Bu manada onlar bugün geçim sıkıntısı çekiyorlar. Bundan otuz ve kırk yıl önce bu coşkuyu yaşayanlar belkide bugün emekli oldu onlarda aynı geçim sıkıntısını yaşıyorlar. Bu minvalde biz inşallah geleceğimizi kurtarmak adına şuanda canla başla bu çalışmaları yürütüyoruz. Tabi önümüzde de bir seçim gerçeği var. Bu seçimde inşallah bizler tercihlerinizi Saadet Partisinden yana kullanmanızı canı gönülden istiyoruz. Sizler bizleri zaten biliyorsunuz. Türkiye’nin yeniden Saadet Partisi’nin iktidara gelmesine ihtiyacı var. İnşallah siz kıymetli vatandaşlarımızın desteği ile yeniden ülkemizi yaşanabilir bir Türkiye haline getireceğiz.

 

AdminAdmin