GÜNCEL

Rektör Aksoy, Altıncı Yaz Gençlik Kampı’nda Uluslararası Öğrencilerle Buluştu

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Stratejik Düşünce Grubu Derneği iş birliğinde düzenlenen Altıncı Yaz Gençlik Kampı’nda İslam dünyasından uluslararası öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör Aksoy, Altıncı Yaz Gençlik Kampı’nda Uluslararası Öğrencilerle Buluştu

Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, Sultan Alparslan Kültür Merkezinde “Gençlik ve Geleceğin Yönetimi” temasıyla düzenlenen kampın 2. gününde öğrencilerle buluştu.

Resim önizlemesi

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aksoy, yaptığı konuşmada Üniversite olarak TEKNOFEST başta olmak üzere farklı yarışmalarda önemli başarılar yakaladıklarını söyledi. Teknoloji, endüstri ve inovasyon alanında değerli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Prof. Dr. Aksoy, Türkiye’nin son dönemde havacılık endüstrisi ve insansız hava araçları alanında ciddi ilerlemeler kaydettiğini belirtti. Prof. Dr. Aksoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünya beşten büyüktür” vizyonuna ulaşmada bu ve benzeri başarıların önemli yapı taşları arasında yer aldığını kaydetti.

Resim önizlemesi

Selçuk Üniversitesinin uluslararasılaşması için gayret gösterdiklerini anlatan Prof. Dr. Aksoy, kamp programının başarılı geçmesini diledi.

Programda Stratejik Düşünce Grubu Derneği Başkanı Mohamed Al-Rashed de kamp programına ilişkin bir konuşma yaptı.

Türkiye ve dünyadan önemli eğitmenlerin konuşmacı olarak katıldığı kampta Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’a plaket takdim edildi.

Kamp, 7 Ağustos 2023’te sona erecek.

AdminAdmin