ASAYİŞ

Polisten Kaçakçılara Suçüstü

Konya’da Kom Şube Ekiplerince şüphe üzerine takibe alınan bir tırdan, bir işyerinin deposuna gümrük kaçağı makaron indirildiği esnada polis ekipleri baskın yaptı. Yapılan aramalarda milyonlarca adet gümrük kaçağı makaron, binlerce adet doldurulmuş sigara ve bandrol ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı.

Polisten Kaçakçılara Suçüstü

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, devletin vergi kayıplarının engellenmesi ve haksız kazancın önüne geçilmesi amacıyla 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçlarına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında bir tırı şüphe üzerine takibe aldı.

Yapılan takipte tırın Karatay ilçesi Şekerciler Sanayi sitesinde bir iş yerine kaçak sigara ve makaron indirdiği esnada Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri baskın yaparak şüphelileri suçüstü yakaladı.

İşyerinde, Tırda ve bir araçta yapılan aramada toplamda 4.610.000 adet Bandrolsüz Makaron, 15.000 adet Doldurulmuş Sigara, 250 paket Kaçak Sigara ve 2.852 adet sökülmüş TAPDK Bandrolü ele geçirilerek el konuldu.

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan 3 şüpheli gözaltına alındı.

AdminAdmin