ASAYİŞ

Polisin Şüphelenerek Durdurduğu İki Kişi Suç Makinesi Çıktı

Konya'da polisin şüphelenerek durdurduğu bisiklet ve motosikletli iki kişinin, kasten yaralama, ruhsatsız silah bulundurma ve hırsızlık suçlarından arandığı tespit edildi.

Polisin Şüphelenerek Durdurduğu İki Kişi Suç Makinesi Çıktı

Emniyetten edinilen bilgiye göre Ayrıca şüphelilerin kullandığı motosiklet ve bisiklet de çalıntı çıktı.

İKİ ŞÜPHELİ DE FİRAR ÇIKTI

Meram ilçesi Karaman Caddesi üzerinde Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri devriye görevi yaptığı esnada bisiklet ve motosikletle giden iki kişiden şüphelenerek durdurdu. Şüphelilerin yapılan kimlik sorgusunda Harun Derman isimli şahsın bir gün önce gerçekleşen bıçakla yaralama olayının firari şüphelisi ve ruhsatsız silah bulundurmaktan da aranması olduğu, diğer şüpheli Mehmet Dolmaz'ın ise motosiklet hırsızlığından aranması olduğu anlaşıldı.

SUÇ ALETİ İLE YAKALANDI

Şüphelilerin yapılan üst aramasında Harun Derman'ın bir gün önce kasten yaralama olayında kullandığı bıçak ve Mehmet Dolmaz'ın üzerinde de bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

ÇALINTI BİSİKLET VE MOTOSİKLETE EL KONULDU

Şüphelilerin kullandığı bisiklet ve motosikletin de polislerce yapılan sorgulamada çalıntı olduğu anlaşıldı. Bisiklet sahibine teslim edilirken motosiklet Konya Park görevlilerine teslim edildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan 2 şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

AdminAdmin