YEREL

Ortak Akıl Ve İstişare İçin STK’lar İle Bir Araya Gelindi

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya Hıdırlık Sofrası’nda Sivil Toplum Kuruluşları ile “Değerlendirme ve İstişare Toplantısı” gerçekleştirdi.

Ortak Akıl Ve İstişare İçin STK’lar İle Bir Araya Gelindi

Değerlendirme ve İstişare Toplantısına; AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Koordinatörü Yusuf Kahraman, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, MHP Akşehir İlçe Başkanı Mehmet Akif Dilber, Yeniden Refah Partisi Akşehir İlçe Başkanı Süleyman Biçer, Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve STK temsilcileri katılım sağladı.

Yapılan kahvaltı sonrasında açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; “Sözlerime başlamadan önce katılımlarınız için teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Yoğun bir dönem geçiriyoruz. Belediye çalışmaları aralıksız devam eden bir hizmet türü ve biz de bunun hakkını vermeye çalışıyoruz. Hizmetlerimiz arasında başlıca asfalt kaplama, kaldırım inşası, alt yapı çalışmaları, sokak sağlıklaştırma ve yenileme çalışmaları bulunuyor. Ana gayemiz hemşerilerimize en iyi hizmeti en hızlı şekilde sunmak. Ama zahmetsiz rahmet olmuyor, bu hizmetleri sunarken bir takım zorluklarla hep birlikte başa çıkmalıyız. Biz ekiplerimizle birlikte üzerimize layığı ile yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Hemşerilerimizden de aynı anlayış ve çabayı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ise; “Katılımcı anlayışı tam da bu olsa gerek, Belediye Başkanımız bu yöntemle çalışmanın; ilçemiz için verilen kararlarda, sivil toplumun görüşleri doğrultusunda değerlendirmeler yapıp sonuca varmanın ne kadar doğru bir yöntem olduğunu gördü ve tatbik ediyor. Bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu ifade etmeliyim. Sizlerle beraber konuşmaktan, fikir almaktan, diyalog içerisinde olmaktan büyük keyif aldım.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Erdem ve Başkan Akkaya; Sivil Toplum Kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği istişare toplantısının ardından fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

 

AdminAdmin