YEREL

Milletvekili Erdem ve Başkan Akkaya Çocuklarla Buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, MHP İlçe Başkanı Mehmet Akif Dilber eşliğinde, Genç Akşehir Kültür, Sanat, Eğitim ve Spor Merkezi (Genç AKSES) tarafından, Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde verilen ücretsiz yaz kursları kapsamında yüzme dersi alan çocukları ve eğitmenlerini ziyaret etti.

Milletvekili Erdem ve Başkan Akkaya Çocuklarla Buluştu

Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya kursa katılan öğrenciler ve aileleriyle bir süre sohbet ettikten sonra yüzme hocalarından eğitimler ve çocuklar hakkında bilgi alıp, dondurma ikramı yaparak yüzme dersi alan çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Ardından AK Parti Konya Milletvekili Erdem, Sağlıklı Yaşam Merkezi önünde açıklamalarda bulundu. Yaptığı konuşmada “Teşekkürün en büyüğü Akşehir Belediye Başkanımız Dr. Salih Akkaya Bey’edir. Bugüne değin Genç AKSES toplamda 1612 öğrencimize yüzme dersi verdi. Yaz döneminde ise 420 öğrenci yüzme kursuna katılım sağlamış durumda ve halihazırda birçok dalda da kurslar vermektedir. Öğrencilerin eğitime ara verdiği bu dönemlerde, başka alanlarda kendilerini yetiştirilmelerine destek vermek taktire şayan bir başarı.  Yüzme çok önemli bir spor, belli bir yaşa gelen herkesin yüzmeyi öğrenmesini arzu ediyoruz. Ayrıca burada Sevgi Evleri var. Bu kurumumuzda kalan çocuklarımızın burada çeşitli kurslara dahil edilerek vakit geçirmelerini sağlamak çok anlamlı olmuş. Bunun için Akşehir Belediye Başkanım Dr. Salih Akkaya Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların kazasız belasız güzel geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Geleceğin teminatı çocukların yetişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirten Akşehir Belediye Başkanı Akkaya “Akşehir Belediyemize ait Sağlıklı Yaşam Merkezi’ndeyiz. Genç AKSES tarafından verilen ücretsiz yaz kursları kapsamında yüzme dersi alan çocuklarımızı ziyaret ettik. Burada çocuklar eğitimlerini alırken, hem de yeni arkadaşlıklar edinerek birlikte eğlenip sosyalleşme imkânı buluyor. Yaz dönemi kurslarında verdiğimiz eğitimler arasında İHA, gastronomi, e-spor, futbol, voleybol, basketbol, hentbol ve yüzme gibi branşlar bulunuyor. Bu vesile ile Milletvekilimiz Orhan Erdem Bey’le birlikte gençlerimizle bir araya geldik, ziyaretleri için şahsım ve çocuklar adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

AdminAdmin