GÜNCEL

NEÜ Öğrencisi Türkcan Yıldırım, Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası’nda 3. Oldu

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitimi lisans 2. sınıf öğrencisi Seyyid Türkcan Yıldırım, Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 2. Etap 8 Top Müsabakaları U23 Gençler kategorisinde 3’üncü oldu.

NEÜ Öğrencisi Türkcan Yıldırım, Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası’nda 3. Oldu

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren Seyyid Türkcan Yıldırım, kazandığı başarının kendisini motive ettiğini söyleyerek, “Bilardo, benim için hem bir strateji hem de bir sanattır. Her vuruş, planlama, tahmin etme ve esneklik gerektirir. Bilardo, aynı zamanda bir rakip ile karşılaşırken saygı ve centilmenliği de içerir. Masanın iki tarafındaki oyuncular arasında bir iletişim biçimidir ve her iki tarafın da karşılıklı olarak emek ve becerilerine saygı duyması gereken bir oyundur. Bu yüzden bilardo, sadece fiziksel değil, aynı zamanda karakter gelişimi açısından da anlamlı bir spor olarak benim gözümde öne çıkıyor” dedi.

Böyle bir başarıya ulaştığı için gurur duyduğunu ifade eden Yıldırım, “Bu, benim için yeni hedefler ve daha yüksek zirveler için bir adım. Aynı zamanda, ailem, arkadaşlarım ve destekçilerimin güvenini boşa çıkarmamak için daha fazla çaba harcamam gerektiğini bana hatırlatıyor” şeklinde konuştu.

AdminAdmin