YEREL

Kavuş; “Vatandaşlarımızın Cuma Sevinçlerine Her Hafta Ortak Oluyoruz”

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Havzan Karaciğan Camii’nde vatandaşlarla buluştu. Altunyaldız, Kavuş ve Dolular Cuma namazı sonrasında vatandaşlarla sohbet etti.

Kavuş; “Vatandaşlarımızın Cuma Sevinçlerine Her Hafta Ortak Oluyoruz”

Meram’da her hafta gerçekleştirilen cuma buluşmalarının bu haftaki adresi Havzan Mahallesi Karaciğan Camii oldu. AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Havzan Karaciğan Camii’nde kıldıkları Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların Cumalarını tebrik eden Altunyaldız, Kavuş ve Dolular, vatandaşlarla sohbet ederek onların temenni, öneri ve sorunlarını da dinledi.

Kavuş; “Vatandaşlarımızın Cuma Sevinçlerine Her Hafta Ortak Oluyoruz”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaptığı açıklamada, Cuma buluşmalarının kendileri için ayrı bir önem taşıdığını ifade ederek; “Meram istişarelerle çok bereketli bir dönem yaşıyor. Bu buluşmalar sayesinde ilçemizin farklı noktalarında hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Böylelikle hizmetlerimizi anlatma, yapacaklarımız hakkında bilgilendirme, eksiklerimiz varsa tamamlama ve tüm bu noktalarda hemşehrilerimizin fikirlerini alma ve onları dinleme fırsatı yakalıyoruz. Bu hafta da Havzan Karaciğan Camii’nde vatandaşlarımızın Cumalarını tebrik ettik ve Cuma sevinçlerine ortak olduk. Allah birlikteliğimizi daim etsin” diye konuştu.

ALTUNYALDIZ; “CUMA’NIN BEREKETİ BAMBAŞKA GÜZELLİKTE YAŞANIYOR”

Cuma günlerinin diğer günlerden daha fazla birlik, beraberlik ve dayanışma anlamı taşıdığına vurgu yapan AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da “Bizim hareketimizin temeli bu aziz millettir. Biz, diğer tüm anlayışlardan farklı olarak daima vatadaşlarımızla birlikte ve iç içeyiz. Bu bir zaman dilimine sığmayacak büyük bir sevgidir. Her anımız vatandaşlarımızla birlikte ve vatandaşlarımız içindir. Ancak Cuma gününün bereketi bambaşka. Cuma namazı sonrasında hemşehrilerimizle yaptığımız hasbihaller, görüşmeler ve istişareler daha bereketli sonuçlar doğuruyor. Bu nedenle bu fırsatı kaçırmamaya gayret gösteriyoruz. Bugün de Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş ile birlikte vatandaşlarımızla birlilteydik. Derdi olanın derdini dinledik, sorunu olanın sorunlarını çözmeye çalıştık. Bizler için bundan daha büyük bir sevinç olamaz” şeklinde konuştu.

DOLULAR; “CUMA BULUŞMALARINI VATANDAŞLA İLETİŞİMİMİZ AÇISINDAN ÖNEMSİYORUZ”

belirli günlerde ya da seçim zamanlarında değil her zaman vatandaşlarla iç içe bir politika yürüttüklerini ifade eden AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da AK Parti Meram Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile sahayı hiçbir zaman boş bırakmadıklarını ifade ederek “Siyaseti vatandaşlarımızla birlikte yürütmek bizim şiarımızdır. Bununla birlikte tüm teşkilat mensupları olarak her an seçim olacakmış gibi hazırlıklı olmak bizim için bir gelenektir. Bu sebeple Cuma buluşmalarını da önemsiyor ve vatandaşlarla iletişimimiz için önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.

AdminAdmin