GÜNCEL

MÜSİAD Konya’dan konteyner kente ziyaret

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 11 ilde yaralar sarılmaya çalışılırken MÜSİAD Konya Başkanı Hilmi Kağnıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’a kurulan Konteyner Kent’i ziyaret ettiler. Ziyarette, MÜSİAD Konya’nın Ramazan ayında Hatay’a yapacağı yardımlar da görüşüldü.

MÜSİAD Konya’dan konteyner kente ziyaret

Türkiye’yi sarsan depremlerin yaraları sarılmaya çalışılırken, Konya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Hatay’ı ayağa kaldırmaya çalışıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, depremin vurduğu Hatay’da Konya’daki odalar ve ilçe belediyeleri ile birlikte kuracakları konteyner kentin birinci etabının altyapısının tamamlandığını, ilk konteynerlerin yerleştirilmeye başlandığını belirtmişti.

fqjjks6xoauqqmw.jpeg

MÜSİAD Konya Başkanı Hilmi Kağnıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hatay’da kurulan Konteyner Kenti ziyaret etti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret ettiler.

fqjjjtfwwaehhss.jpeg

Ziyarette, MÜSİAD Konya Başkanı Kağnıcı’nın yanında; Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Çankırılı, Lokman Koyuncuoğlu, Fatih Özboyacı ve Ahmet Yılmaz Ay da bulundu. Hatay’a yapılacak yardımlar ve Ramazan ayında yapılacak yardımlaşma programıyla ilgili istişareler yapıldı.

fqjjjaqwcam3too.jpeg

AdminAdmin