GÜNCEL

Milletvekili Hasan Ekici Gazetemizi Ziyaret Etti

14 Mayıs 28.Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi kontenjanından Gelecek Partisi Milletvekili Seçilen Hasan Ekici ve Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Bekir Karakuş Gazetemize ziyarette bulundular,

Milletvekili Hasan Ekici  Gazetemizi Ziyaret Etti

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici , yoğun bir programla Konyalı çiftçinin Esnafın ve vatandaşların dertleri ile hasbihâl olan Milletvekili Ekici , gazetemizi de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Gazete imtiyaz sahibi İmdat yayla , Milletvekili Hasan Ekici’yi makamında ağırladı.

Gazete imtiyaz sahibi İmdat yayla, “Milletvekili sayın Hasan Ekici’yi gazetemizde ağırlamaktan onur duyduk. Kendisi değerli bir milletvekili ve siyasetçidir. Kendisiyle yapmış olduğumuz sohbette ülke gündemine dair fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette Konya Gündemini Değerlendiren Milletvekili Hasan Ekici, Enflasyon ve akaryakıta gelen üst üste zamlar işçi ve memur emekliliklerine verilecek olan maaş zammında yapılan ayrımcılığı dile getiren Milletvekili Ekici ortada yapısal büyük bir sorun olduğunu belirterek, gelir adaletsizliğinin olduğunu belirtti. Milletvekili Hasan Ekici Mart ayında yapılacak olan mahalli seçimler için de, genel merkezin kendi adayları ile seçime girme düşüncesi içinde olduğunu, ancak ilerleyen zamanlarda ne olur bekleyip göreceğiz dedi.

 

AdminAdmin