SİYASET

Milletvekili Hasan Ekici Aksaray’da Kentin Sorunlarını İstişare Etti

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Aksaray’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ekici, kentte Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Başkanı Enver Dinçer, STK’lar ve basın kuruluşlarını ziyaret etti.

 Milletvekili Hasan Ekici   Aksaray’da  Kentin Sorunlarını İstişare Etti

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, çalışmalarını sürdürüyor. Hasan Ekici,  meclis çalışmalarından fırsat buldukça çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. Hasan Ekici’nin bu seferki durağı ise Aksaray oldu.

Resim önizlemesi

KENT PROTOKOLÜNÜ ZİYARET ETTİ

Kentte ilk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret eden Ekici, daha sonra kentte sırasıyla Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Başkanı Enver Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin ve İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’ı ziyaret etti.

Resim önizlemesi

MEDYA KURULUŞLARINI DA ZİYARET ETMEYİ İHMAL ETMEDİ

Milletvekili Hasan Ekici ayrıca kentte medya kuruluşlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Ekici, Aksaray Anadolu Ekspres Gazetesi ve Kanal 68 Televizyonu’nu da ziyaret etti.

Resim önizlemesi

“KENTİN SORUNLARI HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

Gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, “Konya milletvekili olarak partimizin Aksaray da dâhil olmak üzere İç Anadolu’daki 9 ilinden sorumluyum. Sadece Konya’mızın değil, bütün bu 9 ilin sorunlarının çözüme kavuşması için çaba göstereceğiz. Aksaray’a gerçekleştirdiğimiz ziyarette de Vali, belediye başkanı, siyasi partiler ve STK’larımızı ziyaret ettik. Kentin sorunları ve bu sorunların çözümleri noktasında istişarelerde bulunduk. Ayrıca Aksaray İl Başkanımız Gafur Yıldız ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, önümüzdeki günlerde yapılacak olan İl ve İlçe Kongrelerimizi istişare ettik. Aksaray’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Resim önizlemesi

AdminAdmin