FUTBOL

Akşehir’de Mücadelenin Galibi İlçe Jandarma Futbol Takımı Oldu

Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, Akşehir Spor Tesisleri’nin kapalı halı sahasında gerçekleşti. Final müsabakasında turnuvanın kazananı Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı futbol takımı oldu.

Akşehir’de Mücadelenin Galibi İlçe Jandarma Futbol Takımı Oldu

Zaferin Karargâhı Akşehir’den Cumhuriyetin 100. yılına sloganı ile Akşehir Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın final müsabakasında kıran kırana mücadelenin gerçekleştiği maçta Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı şampiyonluğu göğüsledi

Resim önizlemesi

. Akşehir Devlet Hastanesi ikinci, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise üçüncülükle turnuvayı tamamladı. Final karşılaşması sonrasında protokol üyeleri tarafından derece elde eden takımlara kupaları takdim edildi.

Ödül Törenine; Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Erdem, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, bazı kamu ve kurum müdürleri ile sporseverler katıldı.

Resim önizlemesi

Törende konuşan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; “Zaferin Karargâhı Akşehir’den Cumhuriyetin 100. yılına sloganı ile başlattığımız kurumlar arası futbol turnuvasında maçlarımız centilmenlik çerçevesinde oynandı. Asıl amacımız birlik ve beraberliğimizle kurumlar arasında yakınlaşmaya vesile olmaktı, ve amacımıza ulaştık

Resim önizlemesi

Sonuç olarak kazanan spor oldu. Dünyanın ortası Akşehir’imiz sanat, kültür ve turizm şehri olma yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor. Şehrimiz spor şehri olma yolunda da ilerlemektedir. Sporun her dalını her yaştan vatandaşımızla buluşturmaya özen gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin