SİYASET

MHP lideri Bahçeli: ‘’Emperyalizmin Arkasına Saklanıp Türkiye'yi Taşlıyorlar’’

MHP lideri Devlet Bahçeli Kastamonu'nun ardından Çankırı'da da vatandaşlara seslendi.

MHP lideri Bahçeli: ‘’Emperyalizmin Arkasına Saklanıp Türkiye'yi Taşlıyorlar’’

Bahçeli burada yaptığı açıklamada, "Güçlendirilmiş parlamenter sistem vaadiyle Türkiye'nin önü kesilmeye çalışılıyor. Emperyalizmin arkasına saklanıp Türkiye'yi taşlıyorlar. Maalesef emperyalizm hesabına çalışan bir muhalefetin varlığı utanç anıtı gibi karşımızdadır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, "14 Mayıs'ta 13'üncü Cumhurbaşkanı ile 28'inci dönem TBMM milli iradenin tesciliyle belli olacaktır. Tarihin her zorlu döneminde Kastamonu vatanına sahip çıktı. Kastamonu zillet karşısında hiçbir zaman duyarsız kalmadı. Eziyet karşısında suskunluğa gömülmedi. Zillet çatısı altında toplananlar bu gerçeklerden bihaberdir" diye konuştu.

MHP lideri, "Kastamonu tarihin her devrinde görevini layığıyla yaptı. Vatanseverliğini ispatladı. Kastamonulu kardeşlerim hainlere göz açtırmadı, bundan sonra da açtırmayacaktır. Kastamonu 14 Mayıs'ta da vatan safında duracaktır" diye konuştu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Bahçeli, "Kılıçdaroğlu etnik ve mezhep bozgunculuğuna soyunmuştur. İç barış ve huzur ortamını tahrip etmeyi can simidi olarak görmektedir. Terörist Demirtaş ve Sarosçu Kavala'yı serbest bırakacağını açıklamıştır. Yeşil Sol Parti Kılıçdaroğlu ile yan yanadır" dedi.

"Seçimlerin Demokratik Olgunlukla Gerçekleşmesini Diliyorum"

MHP lideri Bahçeli, Çankırı mitinginde yaptığı açıklamada da şunları kaydetti: "Seçimlerin sağ duyulu sakin ve demokratik olgunlukla gerçekleşmesini diliyorum. Türkiye üzerinde hesabı olan karanlık çevrelerin boş durmadığını görüyorum. Çabalar boşuna çırpınışlar beyhudedir. Devletimiz güçlüdür.

Önümüzdeki yıllarda küresel çapta yaşanacak borç krizinin göğüslenmesi zor olacaktır. ABD Savunma Bakanlığı sözcüsü, YPG'nin terör örgütü üyesi olmadığını söylemiştir.

Böylesi bir dünya panoramasında Türkiye yıldız gibi parlamaktadır. Bu kazanımı heba edemeyiz. Tecrübe derseniz Cumhur İttifakı'ndadır.

"Türkiye'de Kimsenin Etnik Kökenine Mezhebine Bakılmadı"

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı PKK'nın onayından geçmiştir. FETÖ da adaylığına onay vermiştir. Güçlendirilmiş parlamenter sistem vaadiyle Türkiye'nin önü kesilmeye çalışılıyor. Soğan diyorlar yapılan köprülere karşı çıkıyorlar. Emperyalizmin arkasına saklanıp Türkiye'yi taşlıyorlar. Maalesef emperyalizm hesabına çalışan bir muhalefetin varlığı utanç anıtı gibi karşımızdadır.

Türkiye'de iktidarın yolu yabancı başkentlerden geçmez. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Kılıçdaroğlu ne yapsa nafiledir. Aziz vatandaşlarım değerli dava arkadaşlarım bugüne kadar Türkiye'de kimsenin etnik kökenine mezhebine bakılmadı. Ama Kılıçdaroğlu Kürt kökenli kardeşlerimizin terörist muamelesi gördüğünü iddia etmiştir.

"Artık Bütün Yollar 14 Mayıs'a Açılmaktadır"

Kılıçdaroğlu'nun iddiası tepeden tırnağa iftiradır ve ağır bir suçtur. Alevi olduğunu söylemiş saygı duyarız, bizim nezdimizde Sünni neyse Alevilik odur. Fakat mezhepçilik yapmak en büyük kötülüktür. Nereli olursanız olun kim olursanız olun, ülkenin neresinde doğarsanız doğun, vatanım milletim diyen herkesle biriz. Türk devleti üzerindeki oyunlar boşa çıkacaktır. 14 Mayıs'ta Türk milleti bu fitneye izin vermeyecektir. Artık bütün yollar 14 Mayıs'a açılmaktadır. Bizim hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla kazanmasıdır."

AdminAdmin