SİYASET

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ‘’Avrupa'daki Türklerin Sandığa Yansıyacak İradeleri Tarihi Önemdedir’’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi yurt dışında yaşayan vatandaşlar için Twitter’dan bir mesaj paylaştı. Bahçeli, 'Avrupa Türklüğünü hasretle, hürmetle ve muhabbetle selamlıyor. Onların sandığa yansıyacak iradeleri tarihi önemdedir. Gün birleşme günüdür.' dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli,  ‘’Avrupa'daki Türklerin Sandığa Yansıyacak İradeleri Tarihi Önemdedir’’

MHP Lideri Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin hem yurt içinde hem de yurt dışında Türk vatandaşlarının hür ve demokratik tercihiyle yapılacağını belirterek, "Bu seçimler Avrupa Türklüğünün geleceğini de yakından etkileyecektir.

Sayıları 6 milyona ulaşan Avrupa Türklüğü bizim için dünyaya çevrilen yüzümüz, milli ve manevi değerleriyle duruş göstermeye çalışan zenginliğimiz, pek çok olumsuz tesire rağmen kaynağından ve kökünden kopmayan gurbet ellerdeki cevherimizdir. Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız Türk milletinin gönül ve kültür elçileridir. Onların sandığa yansıyacak iradeleri tarihi önemdedir. Bu nedenle 14 Mayıs 2023 tarihinde Avrupa Türklüğünün seçimlerde yüksek bir katılım göstermeleri samimi dileğim ve temennimdir" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin