GÜNCEL

Koyuncu İle Sobe Vakfı Hatay İçin Elele

Konya'da sosyal sorumluluk denildiğinde ilk akla gelen firmalardan olan Koyuncu Grup ile Türkiye’nin otizm alanındaki en kapsamlı merkezine sahip olan SOBE Vakfı, önemli bir birlikteliğe imza attı.

Koyuncu İle Sobe Vakfı Hatay İçin Elele

HATAY’DA ÇOCUKLAR ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI

 

Hatay’ın Defne ilçesinde kurulan konteyner kentte otizmli çocukları eğitimle buluşturan SOBE Vakfı, bunun yanı sıra çeşitli etkinlikler ve atölyelerle çocukların sosyal ihtiyaçlarını da karşılamaya yönelik çalışmalar sürdürüyor.

 

Depremin ardından gelen ilk bayramı evlerinden uzakta yaşayacak olan depremzedeler için çeşitli hazırlıklar yapan saha gönüllüleri Konya’dan yola çıktı. Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın aynı tarihlere denk gelmesinden ötürü, konteyner kentte çifte bayram coşkusu yaşandı. Koyuncu Grup’un destekleriyle konteyner kentte bulunan otizmli çocuklar başta olmak üzere tüm depremzedelere yönelik eğlenceli etkinlikler gerçekleştirilirken, hazırlanan bayramlık ikramlıkların da SOBE Vakfı ve Koyuncu Grup çalışanları ile dağıtımları gerçekleştirildi.

 

Gün içinde SOBE Vakfı'nın organize ettiği atölyelere katılan gönüllüler otizmin farkındalığını öne çıkarıp, keyifli zaman geçirdiler.

 

AdminAdmin