FUTBOL

Konyaspor'da Hedef Evinde 3 puan

Konyaspor, ikinci devrenin ilk haftasında, 20. hafta maçında Başkent temsilcisi Ankaragücü’nü ağırlayacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak

Konyaspor'da Hedef  Evinde 3 puan

Süper Ligde ikinci yarı heyecanı başladı. Arabam.com Konyaspor ikinci devrenin ilk maçında sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Konyaspor ile Ankaragücü arasında oynanacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ve Kamil Çetin üstlenecek. Oğuzhan Çakır ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

ALEKSANDAR STANOJEVIC İLK LİG SINAVINA ÇIKACAKKonyaspor'da İlhan Palut'un görevine son verilmesinin ardından göreve getirilen yeni teknikdirektör Aleksandar Stanojevıc, ilk sınavını Gaziantep FK'ya karşı verdi. Sırp hoca ilk sınavında sahadan yenilgi ile ayrıldı Konyaspor’un başında ilk maçına kupa sınavında çıkan Aleksandar Stanojevıc yeşil-beyazlı takımın ligdeki ilk maçında ise iç sahada Ankaragücü’ne karşı çıkacak. Sırp teknik adam Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak maçta ilk kez MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda Konyaspor taraftarının da karşısına çıkacak.

KONYASPOR’DA ÜÇ EKSİKZorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi Konyaspor’da sakatlıkları devam eden sağ bek Cebrail Karayel, orta saha Amir Hadziahmetovic ve forvet Muhammet Demir’in bu maçta görev alması beklenmiyor. Öte andan konuk Ankaragücü’nde ise ön liberolardan Lamine Diack kart cezası, Taylan Antalyalı ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

SON GALİBİYET ÜMRANİYE KARŞISINDA

Ligde Son 4 maçından 3 beraberlik 1 yenilgi ile ayrılan Konyaspor evinde uzun süredir de maç kazanamıyor. Sezonun 8. haftasında sahasında Ümraniyespor’u 1-0 yenen Konyaspor bu maçın ardından iç sahada galip gelemedi. Evinde 9 karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlı ekip evinde 3 maç kazanırken kalan 6 maçın 4’ünde sahadan beraberlikle ayrıldı. Konyaspor evindeki iki yenilgiyi sezonun 10. haftasında Gaziantep’e karşı 1-0 ve ilk yarının son haftasında Beşiktaş’a 2-1’lik skorlarla aldı. Yeşil-beyazlı ekip bugün oynayacağı Ankaragücü maçını kazanarak evindeki galibiyet hasretini dindirmek istiyor

AdminAdmin