SPOR

Konyaspor’da Calvo Krizi

Mali problemler nedeniyle ara transfer dönemi öncesi eli kolu bağlanan yeşil-beyazlılarda savunmanın bel kemiği isimlerinden Calvo’nun takımdan ayrılma ihtimali üzdü

Konyaspor’da Calvo Krizi

Konyaspor’a geldiğinden bugüne kadar gösterdiği performans ile dikkat çeken Kosta Rikalı stoper Francisco Calvo takımdan ayrılma aşamasında.. Başarılı stoperin sözleşmesindeki madde nedeniyle elini kolunu sallayarak takımdan ayrılabileceği iddia edildi. Konyaspor’un 500 bin Euro bonservis ödeyerek renklerine dahil ettiği ve Fatih Özgökçen döneminin en başarılı transferi olarak öne çıkan Calvo’nun sözleşmesindeki maddeyi kullanarak istediği takıma gidebileceği öğrenildi.

Serdar Gürler’in sözleşmesine konulan maddeyle de zor duruma düşen ve oyuncusunu çok düşük bedelle Başakşehir’e kaptıran Konyaspor bu kez Calvo için başını taşa vurmak üzere. Sözleşmede yer alan isterse takımdan bedelsiz ayrılabilir maddesi nedeniyle Kosta Rikalı stoperin ayrılmanın eşiğinde olduğu kaydedildi. Ülke içinden ve yurt dışından birçok talibi olan Calvo’nun kariyerini Türkiye’de sürdürmek istediği ve birkaç hafta içinde kararını vereceği belirtildi.

AdminAdmin