EĞİTİM

Başkan Altay'dan Konya'daki lise öğrencilerine müjde

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay lise öğrencilerine müjde niteliğinde bir haber verdi. Ücretsiz verecekleri bu hizmetle öğrencilerin başarı oranları artacak.

Başkan Altay'dan Konya'daki lise öğrencilerine müjde

Başkan Altay sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada : "Üniversiteye hazırlanan genç kardeşlerim Konya Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin gelişimine katkı bulunmak amacıyla sosyal ve eğitsel hizmetler sunmaya devam ediyoruz.

Özellikle yükseköğretim kurumları sınavına hazırlanan gençlerimize destek olmak adına geçen yıl olduğu gibi bu yılda şehrimiz sınırları içinde devlet ve özel okullardaki lise sınıf son öğrencilerimize, açık lise öğrencilerimize ve 2023 mezunu lise öğrencilerimize dijital eğitim desteği sağlayacağız.

Bu dijital sistem 25 farklı yayın evinden 450 binden fazla soru ve çözüm videosu içeriyor. Zengin içeriği ve sürdürülebilir yapısıyla sınav hazırlık sürecinizi daha verimli hale getirmenize katkı sağlayacak bu sistemi siz gençlerimize ücretsiz olarak sağlayacağız. Hepiniz için hayırlı olmasını temenni ediyor eğitim hayatınızda başarılar diliyorum."

AdminAdmin