GÜNCEL

Konyagiad Başkanı Korkmaz: 28 Mayıs'ta Kazanan Güçlü Türkiye Olmuştur

Konya İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, ikinci tur oylamada vatandaşların teveccühüne bir kez daha mazhar olarak yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ederek Türkiye Yüzyılı'nın hayırlı olmasını diledi.

Konyagiad Başkanı Korkmaz: 28 Mayıs'ta Kazanan Güçlü Türkiye Olmuştur

Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, yaptığı açıklamada 28 Mayıs Pazar günü yapılan ikinci tur seçimde yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti. Vatandaşların büyük bir katılımla sandık başına giderek demokratik olgunluk içinde tercihini yaptığını ve Türkiye'nin tüm dünyaya adeta bir demokrasi dersi verdiğini ifade eden Korkmaz, sonucun Türkiye'ye ve Türk milletine hayırlı olması temennisini dile getirdi. Korkmaz "Aziz milletimiz tercihini güvenden, istikrardan, istihdamdan, üretimden ve büyümeden yana kullanmıştır. Bu seçimlerin Türkiye Yüzyılı'na açılan pencere bakımından da çok önemli bir yeri olduğunu hepimiz biliyoruz. Türk seçmeni Cumhuriyetimizin 100. yılında demokrasiye olan sarsılmaz bağlılığını bir kez daha ortaya koyarak Büyük Türkiye hedefi yolunda emin adımlarla yürüme kararlılığını bir kez daha göstermiştir." dedi.

 

Türkiye'nin yeni süreçte en önemli gündem maddelerinden birinin de ekonomi olacağına işaret eden Korkmaz, "ekonomik, toplumsal ve sosyal refaha katkı sağlamak için üretimimiz ve ihracatımızdaki yükselişin devam etmesi gerekiyor. İş dünyası olarak katma değer üretmeye, yatırım yapmaya ve yeni istihdam alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Ülkemizin yarınları için tüm gücümüzle çalışacağız. 28 Mayıs'ta kazanan milletimiz ve güçlü Türkiye olmuştur. Türkiye Yüzyılı'nın hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak vatanı ve milleti için durmadan yorulmadan çalışan, unutulmaz hizmetlerin altına imza atan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca 14 Mayıs genel seçiminde parlamentoya girmeye hak kazanan milletvekillerini de kutluyor, yeni yasama döneminin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

AdminAdmin