ASAYİŞ

Konya'da Cinsel İstismar Cinayeti.

17.04.2023 günü saat 16:40 sıralarında meydana gelen Kasten Öldürme olayı ile ilgili olarak yakalanan şüphelilerden Volkan P. ve Sadık P. isimli şahıslar Tutuklanmış , Şüpheli Cemile P. adli kontrol şartı ile serbest kalmıştır.

Konya'da Cinsel İstismar Cinayeti.

Komşularından birini öldüren diğerini yaralayan yaralayan baba ve oğlu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet zanlısı Sadık P.'ye gazetecilerin "neden öldürdün?" sorusuna oğlu Volkan P.'nin "ben öldürdüm" diye cevap vermesi dikkat çekti.

 

Konya'daki Merkezdeki komşu cinayetinde ilginç çıkış! 'Ben öldürdüm’

Tartışmanın büyümesi üzerine Sadık P. yanında bulunan tabancayla Ercüment A. ve Hasan L.'ye ateş etti. Şüpheli Sadık P. ile Volkan P. olay yerinden kaçtı.

Başından yaralanan Ercüment Atçı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, bacağından yaralanan Hasan L.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

 

Şüpheliler Volkan P. ve babası Sadık P. ise suç aleti silahla birlikte polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Konya'daki Merkezdeki komşu cinayetinde ilginç çıkış! 'Ben öldürdüm’

Emniyetteki işlemleri tamamlanan baba ve oğlu sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesi getirildi. Burada kendilerini görüntüleyen gazetecilerin Sadık P.'ye "neden öldürdün?" sorusuna oğlu Volkan P.'nin "ben öldürdüm" diye cevap vererek babasını koruması dikkat çekti. Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.

AdminAdmin