ASAYİŞ

Konya’da 245 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Olan 107 Şahıs Operasyonlarla Yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri aralarında hırsızlık, gasp, kasten yaralama gibi suçlardan 20 yıldan fazla kesinleşmiş hapis cezası olan şahısların da bulunduğu 107 kişiyi operasyonlarla yakaladı. Yakalanan şahısların toplam 245 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşıldı.

Konya’da 245 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Olan 107 Şahıs Operasyonlarla Yakalandı

 

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri kasten öldürme, hırsızlık, gasp, yağma, silahla tehdit gibi çeşitli suçlardan aranması olan 107 şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekipleri aranması olan şahısları tespit ettikleri ikametlere düzenlediği operasyonlarla yakaladı.

Hakkında kasten öldürme suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.K. isimli şahıs gizlendiği adresin polis ekipleri tarafından tespit edilmesinin ardından düzenlenen operasyonla yakalandı. Yağma suçundan 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.R. isimli şahıs da polis ekiplerinin tespit ettiği adresine düzenlediği operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonlarla aranması olan 107 şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların toplam 245 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi. 107 şahsın 42’si cezaevine gönderilirken 65 şahıs adli mercilere teslim edildi.

AdminAdmin