GÜNCEL

Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal: “Vatan Toprağından Taviz Verilmez”

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, Türk ordusunun ve Türk milletinin gerekirse canını vereceğini ancak toprağından ve vatanından bir karış vermeyeceğini söyledi.

Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal:  “Vatan Toprağından Taviz Verilmez”

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı münasebetiyle bir açıklama yayınladı.

Başkan Erdal, açıklamasında, “Çanakkale Zaferi, 18 Mart'ta, vatanın toprak bütünlüğünü koruma adına her şeyini feda etmeye hazır bir ulusun bağımsızlık ve egemenlik uğruna gösterdiği kahramanca mücadelenin ve bu mücadele sonucu kazanılan büyük zaferin simgesidir. Bu zafer, milletimizin cesareti, direnci, iradesi ve vatanına olan derin sevgisinin yanında, savaş alanında dahi düşmanına karşı gösterdiği merhamet ve şefkati ile insanlığa örnek teşkil eder. Ordumuz ve milletimiz, gerekirse hayatını feda eder ancak toprağından, vatanından tek bir parça bile olsa vermez. Yıllar geçse de Çanakkale Zaferi, tarih boyunca en büyük zaferler ve destanlar arasında yer alacak. Bizler, millet olarak, bu topraklarda yüz yıl önce yaşananları, neden ve nasıl bir bağımsızlık mücadelesi verildiğini sonraki nesillere aktarma konusunda büyük bir sorumluluğa sahibiz. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferimizin 109. Yıldönümünde, başta Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, vatan için canlarını ortaya koyan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin