SAĞLIK

Konya Şehir Hastanesine Üçüncü MR Cihazı Kuruldu

Konya Şehir Hastanesi’nde üçüncü MR cihazı da kurularak hizmet sunmaya başladı. Son MR cihazı ile birlikte günde ortalama 350 MR çekiminin yapıldığı Konya Şehir Hastanesi görüntüleme merkezinde incelemelerde bulunarak MR cihazı hakkında bilgiler alan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, yeni MR cihazı ile birlikte vatandaşların bekleme süresinin önemli ölçüde kısalacağını ifade etti.

Konya Şehir Hastanesine Üçüncü MR Cihazı Kuruldu

Konya Şehir Hastanesi’nin teknolojik alt yapısı ile vatandaşlara en nitelikli ve hızlı sağlık hizmetini sunduğunu vurgulayan Prof. Dr. Koç, “2023 yılı içerisinde 3 milyonun üzerinde vatandaşımıza sağlık hizmeti sunan hastanemizde hizmete açılan son teknoloji MR cihazı önemli bir fonksiyonu yerine getirecek ve MR için sıra bekleyen hastalarımızın bekleme süresini en aza indirecektir” dedi.

Resim önizlemesi

Hastane bünyesine alınan yeni MR cihazının yüksek çekim gücü sayesinde daha kısa sürede daha yüksek kalitede görüntüler elde edilmesini sağladığının altını çizen Prof. Dr. Koç, “Hastanemizde hasta kapasitesinin ve nitelikli hizmetlerin artması sonucunda Sağlık Bakanımızın talimatı ile hastanemizde üçüncü MR cihazı faaliyete alınmıştır” dedi. Konya Şehir Hastanesi’nin kadro ve ekipman olarak her geçen gün daha da güçlendiğini belirten Prof. Dr. Koç, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın öncülüğünde vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunma anlayışı ile çalışıyoruz. Konya Şehir Hastanemiz sunduğu özellikli hizmetler ile bölgemizin referans hastanesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” şeklinde konuştu.

Resim önizlemesi

Görüntüleme merkezinde yapılan incelemelerin ardından hastane toplantı salonunda hastane yöneticileri ile bir araya gelen Prof. Dr. Koç, hastanede sunulan sağlık hizmetleri ve mali tablo hakkında son bilgileri aldı. Hastanenin mali açıdan da iyi bir durumda olduğunu söyleyen Prof. Dr. Koç, “Hastanemizin verimli çalışması ve gelir-gider dengesini yakalayabilmesi adına koymuş olduğumuz hedeflere ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Konya Şehir Hastanesi, gelir-gider dengesi açısından ülkemizdeki şehir hastaneleri arasında en iyi durumda olan hastanelerden birisi durumundadır” diye konuştu.

Resim önizlemesi

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç ve beraberindeki hizmet başkanlarına hastane incelemeleri sırasında Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Günenc ve diğer hastane yöneticileri de eşlik etti. Toplantı yapılan sunumun ardından genel değerlendirmelerin yapılması ile sona erdi.

 

 

AdminAdmin