GÜNCEL

Konya Muhasebeciler Odası İle Analiz Koleji Arasında Eğitimde İndirim Anlaşması

Konya Muhasebeciler Odası( SMMMO) ile Analiz Koleji arasında imzalanan anlaşmaya göre, Konya Muhasebeciler Odası üyelerinin, çalışanlarının ve stajyerlerinin çocuklarının 2023-2024 Eğitim Yılında eğitiminde yüzde 35 oranında eğitim indirimi yapılacaktır.

Konya Muhasebeciler Odası İle Analiz Koleji Arasında Eğitimde İndirim Anlaşması

İmza töreninde konuşan Konya Muhasebeciler Odası Başkanı Abdil Erdal, “Analiz Kolejiyle yaptığımız anlaşmaya göre, Odamız üyelerinin, çalışanlarının ve stajyerlerimizin çocuklarına ve birinci derece yakınlarına yüzde 35 oranında eğitim indirimi yapılacaktır. Toplum için eğitim çok önemlidir. Eğitime gereken önemi vermeye çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın da iyi bir eğitim alabilmeleri için teşvik ediyoruz. Yaptığımız bu anlaşma her iki tarafa da hayırlı olsun. Oda üyelerimizin bu imkanı değerlendirmelerini istiyorum. Eğitim ve öğretime destek vermek adına yaptığımız bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, güncel faaliyet belgelerini göstererek Analiz Koleji ile irtibata geçebilirler. Analiz Koleji yöneticilerine bizlere sağladıkları bu indirimden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Analiz Koleji ve Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Derya Emre imza sonrası yapmış olduğu açıklamada, “Öğrencilerini 21. Yüzyıla hazırlamayı amaçlayan Analiz Koleji ve Eğitim Kurumları olarak yaratıcı ve inovatif, eleştirel düşünen ve problem çözme yeteneği yüksek, Matematik ve Fen, okuryazarı, İletişim becerileri gelişmiş, farklı kültürlerle işbirliği geliştirebilen İnisiyatif kullanabilen, sorumluluk alabilen, liderlik vasıflarına sahip Üretken ve tüm becerilere sahip gençler yetiştirmek amacındayız. Konya Muhasebeciler Odasıyla yaptığımız anlaşmayla oda üyelerinin, çalışanlarının ve stajyerlerin çocuklarına ve birinci derece yakınlarına eğitim hizmeti vermekten mutlu olacağız. Oda başkanımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

AdminAdmin