SİYASET

Yiğit CHP Meram’da, Güven Tazeledi

CHP Meram ilçenin 38. Olağan ilçe kongresinde tek listeyle yapılan seçimde mevcut Başkan Ahmet Yiğit 208 delegenin 92’sinin oyunun alarak, yeniden meram ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.

Yiğit CHP Meram’da,  Güven Tazeledi

Novotel’te yapılan kongreye CHP Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gülsüm Filorinalı, Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş, Eski Konya Milletvekili Atilla Kart, eski İl Başkanı Mevlüt Karpuz, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları, partililerle, delegeler ve STK temsilcileri katıldı.

Resim önizlemesi

Kongrenin açılışında konuşan CHP Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit yapılacak yerel seçimlerde partililerde destek isteyerek, “Blok listeyle seçimin yapılmasını istedik. Çünkü ekip çalışmasıyla başarılı oluruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde coşkulu bir seçim çalışması yapmak ve birlikte mücadele etmek için sizlerin desteklerinizi bekliyorum. Bugünü kadar bizi destekleyen partililerimize de teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlı olsun” dedi.

CHP, Yurttaşlar arasında ayrım yapmaz

CHP Konya eski Milletvekili Atilla Kart konuşmasında yurttaşlar arasında ayrım yapmayan partinin CHP olduğunu belirterek, “Yurttaşlar arasında ayrım yapılmaz anlayışı CHP’nin misyonudur. CHP aynı zamanda bir kitle partisidir. Partimizde halkımızın bütün katmaları vardır. Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğü ve yurttaşlığı önemlidir. Değişimin içeriğini ve yöntemini tartışmalıyız. Değişim için ortaya çıkanlar ne yaptılar. Bir çalışmaları varmı? Değişim iddiasında olanlar parti yönetiminde olanlardır. Kongrede seçilecek olan yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Kongrelerde partimiz CHP’nin yol haritası oluşuyor

Resim önizlemesi

CHP Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş konuşmasında kongrelerde partimiz CHP’nin yol haritası oluştuğunu dile getirerek, “Kongrelerde partimiz CHP’nin yol haritası oluşuyor. Esasen daha kapsamlı tüzüğümüzle ilgili bir toplantı yapılmalıdır. İlerleyen süreçte yapılacaktır. Partimiz CHP 100 yıllık bir partidir. 100 yıldır partimizi yönetenlere seçmeyi başarmışsak, bundan sonra da başarırız. Partimizi yönetenleri yıpratmayı yanlış buluyorum. Eğer partinin içinden birisiyseniz bu yanlışın içinde olamazsınız. Parti onuruna saygı duyarak, sağduyulu davranmalıyız. Önümüzde bir yerel seçimler var. Bu seçimde iktidar olmayı hedeflemeliyiz. Bunun için şimdiden çalışmalıyız. Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ün partisinin üyeleri olarak bugünden itibaren yerel seçimlere yönelmeliyiz. Birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam etmeliyiz. Kongrede seçilecek olan yönetime başarılar diliyorum.”

Birbirimizden ayrılmamalıyız

Resim önizlemesi

 

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gülsüm Filorinalı konuşmasında birbirimizden ayrılmamalıyız diyerek, “ Demokraside eleştiriye açık olmalıyız. Ama birbirimizi ayrıştırmamalıyız. Aksine birbirimizi sevmeliyiz. Bir yanlışlık varsa eleştirimize yapmalıyız. Değerlerimizi korumalıyız. Bu kongreden birlik ve beraberliğimiz daha güçlenecektir. Göreve gelecek olanlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Partililere teşekkür

Resim önizlemesi

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman konuşmasında partililere teşekkür ederek, “Bütün partililerimize yaptıkları çalışmalarına ve mücadelelerine teşekkür ediyorum. Örgütten güç alırsak başaramayacağımız bir şey olmaz. Onun içinde birlikte mücadele ederek, çalışacağız. Partimizi yerel seçimlerde iktidara taşıyacağız. Bu kongrede kazanan yine partimiz CHP olacaktır. Göreve gelecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Resim önizlemesi

Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde Mevcut Başkan Ahmet Yiğit 208 delegenin 92’sinin oyunu alarak yeniden CHP Meram İlçe Başkanı seçilerek, güven tazeledi.

AdminAdmin