ASAYİŞ

Konya Emniyetinden Trafik Magandalarına Sıkı Denetim

Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, araçlarına abart egzoz takıp kurallara uymayarak vatandaşları rahatsız eden sürücülere denetim gerçekleştirdi. 21 – 31 Ağustos tarihleri arasında yapılan denetimlerde 241 araca toplam 530.444 TL cezai işlem uygulandı.

Konya Emniyetinden Trafik Magandalarına Sıkı Denetim

Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yüksek ses çıkararak vatandaşları rahatsız eden ve trafik güvenliğini tehlikeye atan araçlara karşı denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

 

ÇEVREYİ RAHATSIZ EDEN 241 SÜRÜCÜYE 530.444 TL CEZA

 

Abart egzoz ile yüksek ses çıkararak vatandaşları rahatsız eden sürücülerin peşine düşen ekipler, çok sayıda trafik magandasını yakaladı. 21 – 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde modifiyeli egzoz takan 146 sürücüye, drift atarak trafik güvenliğini tehlikeye atan 3 sürücüye ve çevreye rahatsızlık verecek şekilde müzik yayını yapan 92 sürücüye toplamda 530.444 TL idari para cezası uygulandı.

 

“DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRDÜRECEĞİZ!”

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Konya Emniyet Müdürlüğü Yetkilileri, “Huzur ve Güven Şehri Konya’da” modifiyeli egzozlarla çevreye rahatsızlık veren ve trafik güvenliğini tehlikeye atarak vatandaşların huzurunu bozan magandalara geçit vermeyeceklerini ve denetimleri aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

AdminAdmin