ASAYİŞ

Konya Emniyeti Uyardı: “Düğün Evi Yas Evi Olmasın”

Konya Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için 7/24 görevini sürdürüyor

Konya Emniyeti Uyardı: “Düğün Evi Yas Evi Olmasın”

Konya polisi düğünlerde ve asker eğlencelerinde silahla havaya ateş açan magandalara karşı gelen ihbarları anında değerlendirerek adreslere intikal ediyor.

Emniyet güçleri, asker eğlenceleri ve yaz aylarının gelmesiyle artan düğünlerde maganda kurşunuyla can kaybı ve yaralanmaları engellemek adına kentin birçok noktasında denetimlerini sürdürürken gelen ihbarları anında değerlendiriyor.

TÜM UYARILARA RAĞMEN VAZGEÇİLMİYOR!

Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Karaarslan Üzümcü Mahallesi’nde düzenlenen düğünlerden gelen silah atma ihbarları üzerine kısa sürede adreslere intikal etti.

Polis ekipleri 2 ayrı adreste, 4 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet adet av tüfeği ele geçirdi. Ele geçirilen silahlar ile ilgili toplam 6 şahsa yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri ise Emirgazi Mahallesi üzerinde bir düğünde ateş edilmesi ihbarı üzerine harekete geçti. Adrese giden ekiplerin yaptığı aramalarda 3 adet kurusıkı tabanca ele geçirilirken 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

EMNİYET UYARDI!

Özellikle yaz aylarında artan düğün merasimlerine ve asker eğlencelerine dikkat çeken Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlara uyarılarda bulunarak “Sizin Eğlenceniz Başka İnsanların Acısı Olmasın. "Düğün Evi Yas Evi Olmasın” dedi.

AdminAdmin