ASAYİŞ

Konya Emniyeti Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 77 Şahıs Yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Polis ekipleri çeşitli suçlardan 191 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 77 kişiyi yakalayarak adli mercilere teslim etti.

Konya Emniyeti  Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 77 Şahıs Yakalandı

Konya Emniyetine bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve haklarında arama kararı olan 71 şahsı gerçekleştirdiği operasyonlarla yakaladı. 25 ayrı Dolandırıcılık suçundan 40 yıl hapis cezası olan S.G. ve Yağma suçundan 32 yıl hapis cezası olan R.H. de ekiplerce yakalandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Nitelikli Dolandırıcılık, Vergi Usul Kanununa Muhalefet ve Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanununa Muhalefet suçlarından aranan, toplamda 30 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 6 şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarda toplam 191 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 77 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

AdminAdmin