ASAYİŞ

Konya Emniyeti Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının ve haksız kazancın önlenmesi adına kaçakçılıkla mücadelesini sürdürüyor

Konya Emniyeti Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

. KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin Konya merkezde gerçekleştirdiği operasyonlarda binlerce kaçak tütün, tütün ürünleri ve gümrük kaçağı cep telefonları ele geçirilirken 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri halkın sağlığını hiçe sayarak haksız rekabete yol açan kaçak tütün, sigara üretimi ve satışına yönelik yaptığı çalışmalarla kaçakçılara göz açtırmıyor.

EV VE İŞ YERİ KAÇAK SİGARA İMALATHANESİ ÇIKTI                             

Karatay İlçesinde kaçak sigara üretimi ve satışı yaptığı tespit edilen 1 işyeri, 1 araç ve 1 evde polis ekiplerince arama yapıldı. Yapılan aramalarda 70.400 adet boş makaron, 1.800 paket doldurulmuş sigara, 26 kg. kıyışmış tütün, 14 paket pipo tütünü, 8 kg. nargile tütünü, 7 adet elektronik sigara, sigara üretiminde kullanılan 3 adet sigara sarma makinesi ve 3 adet hava kompresörü ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

CEP TELEFONU KAÇAKÇILIĞI YAPAN 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin kaçakçılıkla mücadele kapsamında tespit ettikleri bir iş yeri ve bir araçta yaptıkları aramalarda 24 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 68 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirildi. Ekipler kaçak cep telefonlarına ve aksesuarlara el koyarken 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

AdminAdmin