ASAYİŞ

Konya Emniyeti Binlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi

Konya Emniyet Müdürlüğü devletin vergi kayıplarını, haksız kazancı ve haksız rekabeti önlemek için kaçakçılığa yönelik operasyonlarını dur durak bilmeden sürdürüyor. Selçuklu İlçesinde bir ikamete gerçekleştirilen operasyonda binlerce paket kaçak sigara ele geçirildi.

Konya Emniyeti Binlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılığa yönelik sürdürdüğü mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi’nde bulunan bir ikamete operasyon düzenleyen ekipler yüzbinlerce lira değerinde gümrük kaçağı sigara, tütün ve bunların dolumunun yapıldığı makinalara el koydu.

EVİ İMALATHANEYE ÇEVİRMİŞLER!

Ekiplerin operasyon yaptığı ikametin adeta bir kaçak sigara imalathanesine dönüştürülmesi şaşkınlıklara sebep oldu. Polis ekiplerinin detaylı bir arama gerçekleştirdiği ikametten 134 bin adet boş makaron, 145 kilogram tütün, 4 bin 168 paket gümrük kaçağı sigara, 3 adet sigara dolum makinası, 2 adet jelatinleme makinası ve 1 adet hava kompresörü ele geçirildi.

Ele geçirilen makine ve ürünlere el koyan ekipler konu ile ilgili 1 şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefetten işlem başlattı.

AdminAdmin